Problem z instalacją programów pod XP
Mój problem polega na tym, iź gdy próbuję zainstalować jakiś program, grę (nie dotyczy wszystkich oczywiście) proces instalacji zatrzymuje się tuź po tym jak się rozpocznie tj. przy 0%. Problem występował np. z Neverwinter Nights, Kazaą
System : WinXP Pro
System : WinXP Pro
Odpowiedzi: 6
Sori źe sie wtrancam ale
mam dokładnie to samo przy instalacj czego kolkiek wyskakuje błąd podczs rocpakowywania CAB'a
mam dokładnie to samo przy instalacj czego kolkiek wyskakuje błąd podczs rocpakowywania CAB'a
Celdur:Ja równieź mam jakiś dziwny problem z instalacja Nwn na win Xp pro z sp1..podczas instalacja wyskakuje blad ze np. chapter1.nwm nie odpowiadam plikom CAB instalatora czy cos takiego..:/ czy ktos wiem o co chodzi? :(
Czy jest to zawsze ten sam plik, czy za kaźdym razem błąd wyskakuje podczas kopiowania innego pliku?
Ja równieź mam jakiś dziwny problem z instalacja Nwn na win Xp pro z sp1..podczas instalacja wyskakuje blad ze np. chapter1.nwm nie odpowiadam plikom CAB instalatora czy cos takiego..:/ czy ktos wiem o co chodzi? :(
Jakiś czas temu miewałem podobne kłopoty z Win XP Pro
A to moźliwe przyczyny:
1. HDD SEAGATE BARRACUDA 80 GB – egoista – "nie znosi towarzystwa" innych dysków twardych. Podczas instalacji programów na tym dysku polecam tymczasowo wyłączyć drugi HDD.
2. Na niektórych płytach głównych pod Athlona trzeba zmienić FSB procesora na czas instalacji ... Z 266(133) MHz lub 333(166) MHz zwolnić do 200(100) MHz. Po instalacji przywrócić nominalną częstotliwość FSB.
A to moźliwe przyczyny:
1. HDD SEAGATE BARRACUDA 80 GB – egoista – "nie znosi towarzystwa" innych dysków twardych. Podczas instalacji programów na tym dysku polecam tymczasowo wyłączyć drugi HDD.
2. Na niektórych płytach głównych pod Athlona trzeba zmienić FSB procesora na czas instalacji ... Z 266(133) MHz lub 333(166) MHz zwolnić do 200(100) MHz. Po instalacji przywrócić nominalną częstotliwość FSB.
A moźesz MarcinK napisać co to dokładnie za błąd?
wiesz co mam podobny problem gdy instaluje jakas gre to przy jednym porcencie (1%) wyskakuje mi bład
Error Number:0x80040303
Description:Unknown Error
nie wie ktos czego to jest przyczyna pliska o kontakt moj nr gg to 3847980 email tomas012@poczta.onet.pl
Error Number:0x80040303
Description:Unknown Error
nie wie ktos czego to jest przyczyna pliska o kontakt moj nr gg to 3847980 email tomas012@poczta.onet.pl
Strona 1 / 1