Problem z instalacją Office 2007
Odpowiedzi: 5
-
[quote=TobiAlex]Przez przypadek odpaliłem XP, system posprawdzał wszystko co trzeba i tak mnie tknęło, aby odpalić 7 i jeszcze raz zainstalować Office. Poszło bez najmniejszych problemów :)[/quote]Zastanawiam się nad związkiem między jednym systemem a drugim, zwłaszcza, że na osobnych dyskach. Notabene, mam u siebie dokładnie tak samo z XP i 7 na dwóch dyskach, a właśnie od dziś mogę się cieszyć w pełni - aktywowanym przez telefon do M$ - XP HE OEM na nowym kompie :)
-
[quote=XanTyp][quote=TobiAlex]Przez przypadek odpaliłem XP, system posprawdzał wszystko co trzeba i tak mnie tknęło, aby odpalić 7 i jeszcze raz zainstalować Office. Poszło bez najmniejszych problemów :)[/quote]Zastanawiam się nad związkiem między jednym systemem a drugim, zwłaszcza, że na osobnych dyskach. Notabene, mam u siebie dokładnie tak samo z XP i 7 na dwóch dyskach, a właśnie od dziś mogę się cieszyć w pełni - aktywowanym przez telefon do M$ - XP HE OEM na nowym kompie :)[/quote] No i to jest właśnie dla mnie dziwne - co oba systemy mają wspólnego, tym bardziej, że są na innych dyskach i każdy z mich ma oddzielny plik rejestru. Ważne jednak, że zadziałało :) Myślę, że wątek do zamknięcia. Dzięki za sugestie.