problem z instalacją nortona 2003.do xp
mialem nortona zainstalowanego ale cos się znim stalo ze nie szukal automatycznie wirusów ani aktualizacji. więc go odinstalowalem ale nie moge go spowrotem zainstalowac bo pojawia się blond error ze się ne zainstalowal LIVE UPDATE. i nic po nim i kaze mi odinstalowac i zainstalowac live update .ale czemu tak się robi i co mam zrobic by się poprawnie caly zainstalowal bez bledu i jak to zrobic i czemu tak się stalo... dziękuje
Odpowiedzi: 2
Na początek :
Programów ze słowem Norton i liczbą 2003 jest parę.
Zaś co do problemu – EL NINO parę razy co najmniej wskazywął, źe na stronie Symanteca są narźedzia do czyszczenia resztek z ich produktów – nic tylko iść i brać do uźywania.
Jeźlei ktoś ma trudności z poruszaniem się na stronie Symanteca i samodzielnym szukaniem to ...w archiwum forum są jakieś linki bezpośrednie do niektórych z tych 'usuwaczy"
Jeźeli zaś ktoś lubi eksperymenty to zawsze moze ręcznie usunac pozostąłości programu – zarówno z kilku likalizacji w Program Filaes, jak i wpisy rejestru,
Programów ze słowem Norton i liczbą 2003 jest parę.
Zaś co do problemu – EL NINO parę razy co najmniej wskazywął, źe na stronie Symanteca są narźedzia do czyszczenia resztek z ich produktów – nic tylko iść i brać do uźywania.
Jeźlei ktoś ma trudności z poruszaniem się na stronie Symanteca i samodzielnym szukaniem to ...w archiwum forum są jakieś linki bezpośrednie do niektórych z tych 'usuwaczy"
Jeźeli zaś ktoś lubi eksperymenty to zawsze moze ręcznie usunac pozostąłości programu – zarówno z kilku likalizacji w Program Filaes, jak i wpisy rejestru,
miałem identyczny problem :evil: i w końcu dałem spokój z kombinowaniem :? . Ale moźe ktoś zna na to lek i kliknie coś :?:
Strona 1 / 1