Problem z instalacją NFS U2 na XP...
Witam.
Mam problem z instalacja gry NFS U2. Instaluje sie ona bowiem do 52% i nastepnie wyrzuca blad dotyczacy README.TXT. Poczatkowo myslalem ze to wina cd ale niestety nie.
Mam problem z instalacja gry NFS U2. Instaluje sie ona bowiem do 52% i nastepnie wyrzuca blad dotyczacy README.TXT. Poczatkowo myslalem ze to wina cd ale niestety nie.
Odpowiedzi: 7
płyta jest nagrana ze złej kompilacji.. teź tak miałem z tony hawkiem underground 2 i to nic nie daje... musisz kupić albo oryginał albo poźyczyć od kogoś działającą wersję...
Sam mam pirata i mi dziala. A zobrazowac musilem bo wojek chcial pograc. Nie karzdego jest stac na orginalna gre. Dlatego sa wprowadzone zabezpieczenia. Dokladnie granie przez neta jest mozliwe tylko gdy masz orginalna gre :wink:
płyta jest zryta i tyle tak to jest z piratami!
dziad5@gazeta.pl
dziad5@gazeta.pl
Dzięki... juź bede próbował.
eee bylo tylko nie pamietam kiedy :(
Wez zrob obraz plyt za pomoca CloneCD i instaluj z utworzonych obrazow np. za pomoca programu Alcohol 120%
Wez zrob obraz plyt za pomoca CloneCD i instaluj z utworzonych obrazow np. za pomoca programu Alcohol 120%
A wiec pluje się do tego źe nie moźe otworzyć pliku readme.txt. F:Supporten–us
eadme.txt i chce ponownie próbowac lub zakończyć instalke... Ogólnie to jak wchodzie na cd to pliku readme.txt teź nie mogę otworzyc gdyź krzyczy źe "Nie moźna znaleźć pliku. Upewnij się czy dysk znajduje się w określonej stacji" Co jest do choroby... napewno nie jest to wina cd... gdyź mam juź 3 płyty z róźnych źródeł i działa u ludzi bez problemu.
A mozesz troche dokładniej opisac o co chodzi? Napisz o czym informuje ten błąd i moze daj jakis zrzut ekranu. Wtedy sie zobaczy.
Strona 1 / 1