problem z instalacja karty
Najpierw chcialem wszystkich przywitac jako ze jestem nowy na forum.
Moje pytanie brzmi:
Co zrobic jesli przy instalacji karty graficznej PIXELVIEW GF FX5200 64DDR 64BIT TV OEM ze sterownikow dolaczonych do karty system normalnie instaluje sterowniki a po restarcie wyglada na to ze nic nie zostalo zainstalowane. Na poczatku instalacji pojawia sie komunikat zeby wylaczyc programy antywirusowe i takie tam, czy WinXp posiada wbudowane oprogramowanie tego rodzaju?? jesli tak to jak je wylaczyc ??
z gory dzieki za odpowiedz
Moje pytanie brzmi:
Co zrobic jesli przy instalacji karty graficznej PIXELVIEW GF FX5200 64DDR 64BIT TV OEM ze sterownikow dolaczonych do karty system normalnie instaluje sterowniki a po restarcie wyglada na to ze nic nie zostalo zainstalowane. Na poczatku instalacji pojawia sie komunikat zeby wylaczyc programy antywirusowe i takie tam, czy WinXp posiada wbudowane oprogramowanie tego rodzaju?? jesli tak to jak je wylaczyc ??
z gory dzieki za odpowiedz
Odpowiedzi: 7
ok sprobuje, narazie dzieki
Spróbuj po prostu zainstalować inne sterowniki – np. najnowsze Detonatory... Albo wejdź na stronę producenta Twojej karty i ściągnij jakieś patche (jak są)
jedno i drugie, jesli pozwole systemowi wykryc sprzet i podaje sciezke do katalogu ze sterownikami to dostaje komunikat ze ich tam nie ma, a przy recznej instalacji problem jak wyzej
Instalowales sam czy pozwoliles systemowi wykryc sprzet ?
A co tak właściwie instalowałeś (znaczy jakie sterowniki??)
nic sie nie zainstalowalo, sprawdzalem wszedzie i nie ma sladu karty
Jeźeli wyłączyłeś programy antywirusowe, to nie powinno być problemu. Windows nie ma źadnych programów tego typu.
Czy na pewno nic się nie zainstalowało?? Ja radziłbym sprawdzić, np. w zakładce właściwości ekranu––>ustawienia––>zaawansowane
Czy na pewno nic się nie zainstalowało?? Ja radziłbym sprawdzić, np. w zakładce właściwości ekranu––>ustawienia––>zaawansowane
Strona 1 / 1