Problem z instalacją directx– usługa kryptograficzna?
Prosze o pomoc. Mam win xp i jak probuje zainstalowac directx 9.0b, to wywala mi, ze oprogramowanie nie przeszło testu zgodnosci...Szukalem juz na tym forum informacji o tym, ale zosały tylk strzępki informacji. W zasadzie to tylko tyle, ze nalezy w takim wypadku uruchomic usługę kryptograficzną. Zrobilem to i nic...wylączylem, załaczylem ponownie i tez nic. Prosze o jakąs poradę. Dziekuję
Odpowiedzi: 8
ja tez mam ten sam problem i nie wiem jak sie za niego zabrac. pozdrawiam
to tez juz sprawdzalem , mam ustawione na ignoruj i nic....ma ktos jeszcze jakies wizje ? :)
PPM Moj komputer/Wlasciwosci/Sprzet/Podpisywanie sterownikow ptaszek przy jednej z opcji:
Jaka akcje ma wykonac system Windows
Zapewne ignoruj
Jaka akcje ma wykonac system Windows
Zapewne ignoruj
Zrobilem, jak mowiels, niestety nic to nie dało, ciagle wyskakuje ten sam komunitkat i instalacja jest przerywaana, teraz sciagam 9.0c PL, moze on wejdzie. Probowalem tez zainstalowac w trybie awaryjnym, ale nic to nie zmieilo. Ma ktos jeszcze jakies pomysły?
P{rzepraszam pomyłka, probuje wgrac 9.0c :) Bo na 9.0b nie chce ruszyc fifa 2005 :)
Sciągnij jeszcze raz 9.0b PL. lub spróbuj wgrać 9.0c
Zrób najpierw z uruchom chkdsk /f,sfc /scannow
Uruchom potrzebne usługi pamiętaj musisz zrestartowc kompa aby zmiany nastąpiły.
Zrób najpierw z uruchom chkdsk /f,sfc /scannow
Uruchom potrzebne usługi pamiętaj musisz zrestartowc kompa aby zmiany nastąpiły.
nie mogę instalować! to jest tylko informacja, po czym musze nacisnąc "ok" i instalacja sie wyłacza. Wiem ,ze przy instalacji np sterowniko grafiki, jest mozliwosć kontynuuowania, ale w tym wypadku nie ma! a jest to directx sciagniety z oficjalnej witryny :)
Nie przejmuj się komunikatem tylko instaluj dalej.
Strona 1 / 1