Problem z instalacą detonatorów 40.41
Gdy próbuje zainstalować sterowniki Nvidii do karty graficznej 40.41 lub 40.72 pokazuje mi się taki komunikat: "The contens of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verrify its integrity, and try again." Dlaczego nie moźna rozpakować tego pliku. Sterowniki są w pliku samorozpakowującym: 40.41_winxp.exe.
Za pomoc wielkie dzięki.
Za pomoc wielkie dzięki.
Odpowiedzi: 11
Witam
Nie pamietam kto, ale ktos mial racje. Sciagalem stery ze strony Nvidii kilka razy i rozne wersje (40.41 i 40.72) i wszystkie byly SKOPANE. Dopiero po jakims czasie sciagnale z polskiego serverka i wystartowaly. Mam GF4 4200 Microstara i rzeczywiscie stery sa szybsze od poprzednich wersji. Moze nie o 25%, ale w porownaniu ze sterami serii 30.XX karta przyspieszyla o kilka %. Za pomoc wielkie dzieki. Pozdrawiam.
Nie pamietam kto, ale ktos mial racje. Sciagalem stery ze strony Nvidii kilka razy i rozne wersje (40.41 i 40.72) i wszystkie byly SKOPANE. Dopiero po jakims czasie sciagnale z polskiego serverka i wystartowaly. Mam GF4 4200 Microstara i rzeczywiscie stery sa szybsze od poprzednich wersji. Moze nie o 25%, ale w porownaniu ze sterami serii 30.XX karta przyspieszyla o kilka %. Za pomoc wielkie dzieki. Pozdrawiam.
wyczytalem gdzies w polskim serwisie , ze przy gf3i 4 Ti , zwieksza sie wydajnosc o 25% , ale moze to tylko takie gdybanie , u mnie stery spowalnialy system , wiec wrocilem do sprawdzonych detek 28.32, je mozna polecic w ciemno ... :wink: :P
hmmmmmm........skad to wiesz????
bo mi sie wydaje ze detki serii 40 .xx sa dla najnowszych gejforce'ow – 4ti 4mx etc. ale nie slyszalem zeby cokolwiek ruszalo do przodu ze sterami do 3ti – fakt : sciagalem ostatnio od leadteka najnowsze stery pod moja karte bodajze 30.98 czy cos takiego.....
bo mi sie wydaje ze detki serii 40 .xx sa dla najnowszych gejforce'ow – 4ti 4mx etc. ale nie slyszalem zeby cokolwiek ruszalo do przodu ze sterami do 3ti – fakt : sciagalem ostatnio od leadteka najnowsze stery pod moja karte bodajze 30.98 czy cos takiego.....
detki z seri 40.. nadaja sie tylko do kart gf3 i gf3 Ti , przy słabszych grafa siada... :?
Dołączam się do wypowiedzi B3TONA i powiem źe dętki 28.32 są the best.
Wiesz ja mam zaistalowany Detonator 23_11 i mi wszystkie gry chodza nie mam problemow sprubój zaistalowac ten detonator moze cos Ci pomoze
Wlasnie stąd sciągałem...
to jeszcze zalezy skad sciagasz – jak z jakis badziewnych serwerow to sie nie dziwie .....
probuj z oficjalnych stron – nvidia.pl , nvidia.com
probuj z oficjalnych stron – nvidia.pl , nvidia.com
Juz sciagalem 3 pliki tego typu, chyba niemozliwe zeby wszystkie byly uszkodzone
a najlepiej sciagnac oficjalne : 28.32
Prawdopodobnie skopany plik ze sterownikami.
Ściągnij z innej strony.
Ściągnij z innej strony.
Strona 1 / 1