Problem z InCD 5
Witam!!!
Mam problem z InCD 5. Po zainstalowaniu całego pakietu ikona InCD pojawia się w trayu, lecz przy kolejnym uruchomieniu systemu pojawia się komunikat "nie moźna załadować APP InCD" i w tym czasie ikona z trayu znika. Próba przeniesienia skrótu do Autostartu nie zmienia zachowania systemu i problem nadal występuje.
Poradźcie, co zrobić, by naprawić błąd.
Pozdrawiam gorąco wszystkich!!!!!!
Kazik
Mam problem z InCD 5. Po zainstalowaniu całego pakietu ikona InCD pojawia się w trayu, lecz przy kolejnym uruchomieniu systemu pojawia się komunikat "nie moźna załadować APP InCD" i w tym czasie ikona z trayu znika. Próba przeniesienia skrótu do Autostartu nie zmienia zachowania systemu i problem nadal występuje.
Poradźcie, co zrobić, by naprawić błąd.
Pozdrawiam gorąco wszystkich!!!!!!
Kazik
Odpowiedzi: 2
Właśnie InCD 5 pochodzi z wersji 7.0.5.4, a problem jest ten sam.
Pozdrawiam
Kazik
Pozdrawiam
Kazik
Z tego co mi isę obiło o uszy w Nero 7 był z InCd problem – przynajmniej jeźlei o pierwsze wersje "siódemki" chodzi. Producent niby zaraz wydał poprawkę, ale ona teź nic nie dawała.
Jednak od jakiegoś czasu juź nie spotkałem się ze "skargami" – moze więc aktualizacja do najnowszej wersji Nero lub samego InCd pomoźe.
Jednak od jakiegoś czasu juź nie spotkałem się ze "skargami" – moze więc aktualizacja do najnowszej wersji Nero lub samego InCd pomoźe.
Strona 1 / 1