Problem z importem plików

Witam wszystkich , mam tego typu problem, od poczatku. Win xp sp3 professional taki mam system, na poczatku zaczal sie problem z niemozliwoscia dodania zalącznika w outlooku, poźniej nie mogłem importowa plików do Corela, jak również nie mogę wysyłac plików via skype. Przeinstalowywałewm tak Corela jak i skype i nic to nie dało dalej mam ten sam problem. Moze wiecie co to moze byc

Odpowiedzi: 6

wywaliłem soft samsunga i wszystko zahulało - jestes wielki, dzieki
sundorf
Dodano
30.11.2009 23:05:17
Mało tego i jakby trochę nie na temat (poza komunikatem Outlooka, i podejrzeniem że masz zainstalowany soft Samsunga który bruździ w systemie straszliwie).
Veers
Dodano
29.11.2009 18:43:20
Wszedłem tak jak radziłeś i otrzymałem taki raport: Model DCOM odebrał bład " Nie mozna uruchomic okreslonej usługi poniewą jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone z nią skojarzone urzadzenia" podczas próby uruchomienia WSearch z argumentami w celu uruchomienia serwera { ciąg literek i cyferek} Natomiast w outlooku taki komunikat :Faulting applications Outlook.exe version 1345654, stamp 746429f faulting module fun_avcodec.dll version 0000 Co dalej z tym fantem??
sundorf
Dodano
29.11.2009 17:56:25
PPM na Mój komputer>Zarządzaj>Narzędzia systemowe>Podgląd zdarzeń. Kliknij na System lub Aplikacje i po prawej wyłapiesz błędy odpowiednio oznaczone na czerwono. Kliknij 2x taki błąd i będziesz miał szczegóły. Klikaj na błędy z okresu kiedy nie mogłeś np. wyeksportować plików (albo wymuś błąd eksportując pliki i wtedy sprawdź).
Ucho
Dodano
28.11.2009 23:43:51
Jestem tylko uzytkownikiem a nie informatykiem, opisalem problem jak umiałem :). Ściągnąłem TuneUp triala, sprawdzilem tym programem usterki znalazł kilka lecz nie wyeliminował problemu. Co do Przeglad ZdarzeńSystemowych - nawet nie wiem co to jest. Wiwc dalej jestem nie oswiecony.
sundorf
Dodano
28.11.2009 23:03:27
A co na to Podgląd Zdarzeń Systemowych ? Rozumiem że infekcje wykluczyłeś w tzw. międzyczasie.
Veers
Dodano
28.11.2009 11:48:48
sundorf
Dodano:
27.11.2009 20:34:03
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1