Problem z ikonami pulpitu i brak przywracania systemu XP-Home
Odpowiedzi: 5
-
Zacznę od gratulacji - jako że w KOŃCU udało Ci się odnaleźć WŁASNY temat. [quote=hapagienek].... ty mnie w swojej pierwszej odpowiedzi ośmieszasz i robisz zb[b]ę[/b]dne zarzuty czy uwagi.[/quote] Może tak jakieś konkrety ? [quote=hapagienek]Mimo to mam prawo wiedzieć pomimo, że Cię przeprosiłem za nic! bo ja o hydrauliku i gubieniu się po 3 akapicie nic nie pisałe -to raczej Ty starałes się mi dokuczyć[/quote] Jakoś nie przypominam sobie bym cokolwiek pisał o hydrauliku. Zwróciłem Ci uwagę byś opisał swój problem rzeczowo i tak, by nikt nie musiał się domyślać o co chodzi. A już szczególnie kiedy chodzi o przepraszanie (za co? kiedy? gdzie ? po co ?). [quote=hapagienek] i powinien powiedz[b]i[/b]ed[b]ć[/b] /chociaż "do[b]b[/b]ra stary nie ma problemu trochę mnie ponios[b]ł[/b]o / ale kim Ty się czujesz[b],[/b] że od razu nie rozumiejąc mojego Pisma starasz się kogoś poniżyć.[/quote] Ponawiam błagalnie prośbę - wytknij mi dokładnie w którym to niby miejscu staram się Ciebie [url=http://megaslownik.pl/slownik/synonimy_antonimy/15984,poni%C5%BCenie]poniżyć[/url]. [quote=hapagienek]Ale mnie stać być sobą i wczoraj do Ciebie grzecznie wszystko opisałem [b]ł[/b]ącznie z przeprosinami a dzisiaj już nie widzę swojego Posta ani prób odpowiedzi tylko -188 punkt[b]ó[/b]w, chyba jeżeli wyrzuciłeś mojego posta i pisząc mi za każdy wysłany grzecznie problem ka[b]żesz[/b] nowego Waszego zarejestrowanego uczestnika punktami ka[b]r[/b]nymi to chyba nie tędy droga.[/quote] Zostałeś pouczony, że nie toleruje się tutaj zaśmiecania obcych tematów. Pierwszego posta którego umieściłeś w temacie "Ostrość wyświetlania obrazu w XP" przekopiowałem do obecnego tematu i dodałem odpowiednie ostrzeżenie. Ponieważ nie posłuchałeś - następnego posta umieszczonego w w/w temacie nie tylko nie czytałem, ale zgodnie z ostrzeżeniem posłałem do zsypu. I nie była to żadna kara - tylko realizacja ostrzeżenia. Jeśli masz zamiar dyskutować na ten temat - to zapraszam na PW - albo - co mi tam - od razu zapraszam byś złożył skargę. Nie zapomnij tylko zapoznać się z regulaminem który zaakceptowałeś rejestrując się na forum. [quote=hapagienek]Pokaż kolegom co wczoraj do Ciebie napisa[b]ł[/b]em a mnie bo mam do t[b]e[/b]go prawo [/quote] Nie pokażę - bo nie mam czego pokazywać. Natomiast masz pełne prawo napisać to jeszcze raz w ODPOWIEDNIM temacie. [quote=hapagienek]odpowiedz wczoraj mi dałeś -93 pun[b]k[/b]ty[/quote] Widzisz hapagienek - ja nie dodaję ani nie odejmuję punktów, więc nie masz racji, i nie będę z Tobą na ten temat dyskutował. [quote=hapagienek] a dzisiaj za to, [b]ż[/b]e Cię przeprosiłem - ponadto udało mi si[b]ę[/b] rozwiązać 1 problem i deklarowałe[b]ś[/b] swoją pomoc każdemu kto b[b]ę[/b]dzi[b]e[/b] miał problem z przywracanie systemu tych punktów mam już -188. [/quote] Ponownie napiszę - nie wiem za co chcesz mnie tak gorliwie przepraszać. Natomiast ciekawi mnie Twoja teoria o tej deklaracji..... Może to nieco rozwiniesz? Najlepiej na PW - ponieważ widzę że z tego tematu zaczyna wyrastać jakiś osobliwy OT. [quote=hapagienek]Chyba zanim mnie się od razu pozbędziesz bo widzę, że rażą Cię nawet przeprosiny - pomimo, że ty pierwszy od razu nowego chcesz ustawić jak [b]k[/b]apral w wojsku i dopisywać ujemne punkty za darmo a przecież to Ty mnie obrażasz i naśmiewasz się z mojej c[b]h[/b]oroby, trudnej sytuacji, oraz braku udzielenia mi pomocy w MICROSOFT , ponadto kłamiesz, że nie potrafi[b]ł[/b]em znale[b]źć[/b] folderu.[/quote] Trochę faktów: nikogo nie zamierzam "się pozbywać". Nie rażą mnie przeprosiny (a już w szczególności takie "za nic"). Ponawiam chęć poznania miejsca w którym to "obrażam cię i naśmiewam się z Ciebie, twojej choroby i trudnej sytuacji". Tylko konkretnie proszę. (no - chyba że uważasz iż było to zwrócenie Ci uwagi na brak związku wymienionych czynników z problemem który - ujmę to eufemistycznie - opisałeś). Co do Microsoftu - to o ile dobrze widzę - wyraziłem wątpliwość by ktokolwiek z MS polecał ci jakiś płatny program jakiejś dziwnej firmy (która de facto nawet nie jest partnerem Microsoft). Nie widzę również miejsca w którym zarzucałbym Ci jakieś kłamstwo. [quote=hapagienek] Ale niech tak zostanie zapisałem się do Was chcąc uzyskać pomoc i jeżeli będę m[b]ó[/b]gł to jej komuś udzielić. Ale mam prawo wiedzieć dlaczego mojego wczorajszego Posta zataiłeś i skąd się u mnie po 4 pismach o pomoc i po obra[b]ź[/b]liwych Twoich słowach znalaz[b]ł[/b]o się -188 punkt[b]ó[/b]w i kto Ci da[b]ł[/b] takie uprawnienia karać kogoś i ukrywać niezręczne dla siebie Posty.[/quote] Aby uzyskać pomoc - trzeba umieć opisać swój problem. Przykro mi że tego nie rozumiesz. Normalnie wyjaśniłbym Ci to jakoś obrazowo - ale obawiam się, że widzisz tylko spisek wokół siebie, a wszelkiego typu uwagi do Ciebie nie docierają. Od kogo dostałem uprawnienia - znajdziesz spokojnie w stopce forum, i ponownie informuję Cię - że jeśli będziesz swoje posty dopisywał do postów niebędących ich przedmiotem - to nadal będę je usuwał używał zgodnie z regulaminem forum. [quote=hapagienek]Ukrywanie ich /jak ty to piszesz pójdą do zsypu/to przecież przestępstwo i łamanie regulaminu.[/quote] Skoro już do Regulaminu dotarliśmy: [quote] Tworząc nowe wątki staraj się umieszczać je w odpowiednich działach, posiłkując się przy tym ich opisami. ... Pytania formułuj zrozumiale, rzeczowo i konkretnie, wystrzegając się ogólników i słowotoku. [/quote] Coś Ci to mówi ? Tego co piszesz dalej - komentować nie będę - bo się powtarzasz. [quote=hapagienek]Jakie Ty ma[b]s[/b]z Prawo ukrywać przed Forum moje p[b]y[/b]tania a za to , że Cię przeprosiłem dopisywać mi ujemne punkty. Ja wczoraj wszystko wyjaśniłem i na Forum każdy powinien mieć prawo ocenić czy za przeprosiny i za grzeczne prośby o pomoc można kogoś karać i kierować do hydraulika. Nie masz takich uprawnień aby naśmiewać się z nowego cz[b]ł[/b]onka Forum, z jego nieszczęś[b]ć[/b] a ponadto uk[b]r[/b]ywać POSTY moje przed forum. Od pierwszego dnia widocznie nie przypadłem Ci do gustu albo moje problemy Ciebie przewyższają a nie nie chcesz pokazać kolegom, że nie umiesz mi pom[b]ó[/b]c i jak mnie znieważasz to żeby mieć tylko same pozytywy i dodatnie punkty ukrywasz posty z kt[b]ó[/b]rymi sobie nie możesz poradzić. To pismo jest adresowane na Forum. Koledzy zażądajcie aby VEERS pokaza[b]ł[/b] Wam moje ostatnie pismo i nie wstydzę się za nie bo potra[b]f[/b]ię powiedzieć przepraszam i nie naśmiewam się z czyjeś choroby lub nieszczę[b]ś[/b]cia. Nadal po[b]d[/b]trzymuję swoje przeprosiny i do tego cz[b]ł[/b]owieka nic nie mam ale nie pozwolę się upokarzać. Proszę przecz[b]y[/b]tajcie moje Posty i Obra[b]ź[/b]liwe odpowiedzi VEERSA i oceńcie. [b]P[/b]rzecież On nie jest Bogiem a krytyka kulturalna jest dopuszczalna ale zastraszanie nowego członka - nabijanie się z jego choroby i innych pr[b]ó[/b]b kt[b]ó[/b]re podejmowa[b]ł[/b] to wykracza ponad dobre obyczaje i jest nie tylko obra[b]ź[/b]liwe ale i niezgodne z prawem a na pewno i z Waszym regulaminem. Kim jest ten człowiek który nie umiejąc jako mediator mi pomoc tylko mi szkodzi . Wyrzuca moje posty jak sam pisze "do zsypu" za cztery bardzo ku[b]l[/b]turalne posty ponadto mnie ka[b]rz[/b]e -188pkt a ponadto pos[b]t[/b]y kierowane na Forum rzuca do zs[b]y[/b]pu i upokarza ludzi. Niech się nie naśmiewa z czy[b]i[/b]chś chor[b]ó[/b]b itd bo los potra[b]f[/b]i by[b]ć[/b] zmienny i ciekawy jestem jak on by si[b]ę[/b] wtedy czu[b]ł[/b]. To, że jestem chory i nie wychodzę z domu bo nie mog[b]ę[/b] nie może być dla niego śmieszne. Ja też jestem cz[b]ł[/b]owiekiem ale potra[b]f[/b]ię go przeprosić za nic i tego nie cofam ale nie naśmiewam się z czyich[b]ś[/b] nieszczęś[b]ć[/b]. Teraz ża[b]ł[/b]uję, że o tym w dobrej wierze pisa[b]ł[/b]em. Proszę nadal o pomoc i zmian[b]ę[/b] Mediatora oraz rozpatrzenie mojej prośby o anulowanie moich punkt[b]ó[/b]w ujemnych, ponieważ ktoś tu pr[b]ó[/b]buje mną manipulować oraz Wami. A moja odpowiedz pierwsza na podśmi[b]e[/b]wanie nie może być karana. Wczoraj [b]w[/b]ysłalem POSTA z przeprosinami a mimo to Mediator VEERS nie rozumiejąc chyba moich intencji zamiast pomocy , przekazania wniosku na Forum dopisał mi następne prawie -100pkt zatajając przed Wami swoją bezradność. Nie po to tu wst[b]ą[/b]pi[b]l[/b]em aby on mnie upokarza[b]ł[/b] ja potra[b]f[/b]ię się bronić. C[b]h[/b]ory to dla niego nie partner ani sprzymierzenie[b]c[/b] - trzeba go zglebić. Tylko ze mną nie p[b]ó[/b]jdzie mu tak łatwo bo pomimo, że jestem uczciwy to potra[b]f[/b]ię się bronić. POZDRAWIAM WSZYSTKICH I NIE UKRYWAM OCZEKUJĘ WSPARCIA! Eugeniusz z Chełma/bo jestem z miasta!-znacie taką piosenkę/.[/quote] PS. wszelkie literówki poprawiłem nie dla tego by Cię pognębić, lecz po to byś wiedział że przeczytałem wszystko co do litery. Na tym mój udział w tym temacie kończę. Przepraszać Cię nie zamierzam - bo nie mam za co.
-
[quote=Veers]nie tracić wątku po trzecim akapicie ....[/quote]Optymista :] Ja tu widzę tylko jeden akapit :D