Problem z ie

Mam taki problem , czasem przy otwieraniu ie dziwnie otwieraja sie strony , o to przyklada :

Przyklad

Wie ktos moze co jets tego przyczyna , podobno slyszalem ze najnowszy service pack , tylko ze ja go nie mam zainstalowanego . wiec... :roll:

Odpowiedzi: 6

[quote="EL NINO"]
wirus:
Nie jestem zlosliwy, zle to odebrales. Po prostu nie uwazam, aby na problem z IE, najwlasciwszym rozwiazaniem byla podawana w odpowiedzi zmiana przegladarki.
Zupelnie jak nawiedzeni tygodniowi uzytkownicy Linuksa. Nie potrafia pomoc przy Windowsie i klepia w kolko debilne – zmien system, zmien system, zmien system.

Ok, źle odczytałem twoje intencje.
wirus–nie zalogowany (bo zaraz idę do roboty)
Anonymous
Dodano
21.01.2004 06:48:22
wirus:
Nie łapię, czemu jesteś złośliwy.
Nie jestem zlosliwy, zle to odebrales. Po prostu nie uwazam, aby na problem z IE, najwlasciwszym rozwiazaniem byla podawana w odpowiedzi zmiana przegladarki.
Zupelnie jak nawiedzeni tygodniowi uzytkownicy Linuksa. Nie potrafia pomoc przy Windowsie i klepia w kolko debilne – zmien system, zmien system, zmien system.
EL NINO
Dodano
21.01.2004 00:47:58
EL NINO:
Szkoda wirus, ze na klopoty z systemem nie sugerujesz zmiany na Linuksa.

Markoss miał problem z przeglądarką IE (a i to tylko czasami), więc poradziłem sprawdzenie innych.
SP zaproponowałem zainstalować przy okazji, bo chyba warto go mieć.
Nie łapię, czemu jesteś złośliwy.
wirus
Dodano
20.01.2004 20:52:14
Ja to nawet bym nieprzeinstalowywal Windowsa , tylko
zrobil format . I wgraL 98 .Albo poszedl do kiosku po linuxa ? kurde ..Albo kupilbym sobie Play–Station2
i skonczyly by sie moje klopoty :)
ReD
Dodano
19.01.2004 15:48:26
Szkoda wirus, ze na klopoty z systemem nie sugerujesz zmiany na Linuksa.

Markoss – http://www.infojama.pl/article.php?sid=1567
EL NINO
Dodano
18.01.2004 21:52:49
Markoss:
Mam taki problem , czasem przy otwieraniu ie dziwnie otwieraja sie strony , o to przyklada :

Przyklad

Wie ktos moze co jets tego przyczyna , podobno slyszalem ze najnowszy service pack , tylko ze ja go nie mam zainstalowanego . wiec... :roll:

...więc zainstaluj, bo to niekoniecznie jak widzisz jego wina ;)
Bo to, źe czasem strona źle się otworzy zdarza się.
A moźe wypróbuj inną przeglądarkę –Operę albo Mozillę ??
wirus
Dodano
18.01.2004 21:38:56
Anonymous
Dodano:
18.01.2004 19:19:08
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1