Problem z ie
Mam taki problem , czasem przy otwieraniu ie dziwnie otwieraja sie strony , o to przyklada :
Przyklad
Wie ktos moze co jets tego przyczyna , podobno slyszalem ze najnowszy service pack , tylko ze ja go nie mam zainstalowanego . wiec... :roll:
Przyklad
Wie ktos moze co jets tego przyczyna , podobno slyszalem ze najnowszy service pack , tylko ze ja go nie mam zainstalowanego . wiec... :roll:
Odpowiedzi: 6
[quote="EL NINO"]
Ok, źle odczytałem twoje intencje.
wirus–nie zalogowany (bo zaraz idę do roboty)
wirus:
Nie jestem zlosliwy, zle to odebrales. Po prostu nie uwazam, aby na problem z IE, najwlasciwszym rozwiazaniem byla podawana w odpowiedzi zmiana przegladarki.
Zupelnie jak nawiedzeni tygodniowi uzytkownicy Linuksa. Nie potrafia pomoc przy Windowsie i klepia w kolko debilne – zmien system, zmien system, zmien system.
Ok, źle odczytałem twoje intencje.
wirus–nie zalogowany (bo zaraz idę do roboty)
Nie jestem zlosliwy, zle to odebrales. Po prostu nie uwazam, aby na problem z IE, najwlasciwszym rozwiazaniem byla podawana w odpowiedzi zmiana przegladarki.wirus:
Nie łapię, czemu jesteś złośliwy.
Zupelnie jak nawiedzeni tygodniowi uzytkownicy Linuksa. Nie potrafia pomoc przy Windowsie i klepia w kolko debilne – zmien system, zmien system, zmien system.
EL NINO:
Szkoda wirus, ze na klopoty z systemem nie sugerujesz zmiany na Linuksa.
Markoss miał problem z przeglądarką IE (a i to tylko czasami), więc poradziłem sprawdzenie innych.
SP zaproponowałem zainstalować przy okazji, bo chyba warto go mieć.
Nie łapię, czemu jesteś złośliwy.
Ja to nawet bym nieprzeinstalowywal Windowsa , tylko
zrobil format . I wgraL 98 .Albo poszedl do kiosku po linuxa ? kurde ..Albo kupilbym sobie Play–Station2
i skonczyly by sie moje klopoty :)
zrobil format . I wgraL 98 .Albo poszedl do kiosku po linuxa ? kurde ..Albo kupilbym sobie Play–Station2
i skonczyly by sie moje klopoty :)
Szkoda wirus, ze na klopoty z systemem nie sugerujesz zmiany na Linuksa.
Markoss – http://www.infojama.pl/article.php?sid=1567
Markoss – http://www.infojama.pl/article.php?sid=1567
Markoss:
Mam taki problem , czasem przy otwieraniu ie dziwnie otwieraja sie strony , o to przyklada :
Przyklad
...więc zainstaluj, bo to niekoniecznie jak widzisz jego wina ;)
Bo to, źe czasem strona źle się otworzy zdarza się.
A moźe wypróbuj inną przeglądarkę –Operę albo Mozillę ??
Strona 1 / 1