problem z ie

Witam mam problem i nie wiem jak sobie poradzić. W czasie pracy wyskakuje mi ze program ie napotkał błąd w dodatku i zostanie zamknięty. Dodatek to winsrvs_1.dll– nazwa pliku?? nie ma pojęcia co to jest i wczesniej tego nie maiłem a na dodatek nie umiem sobie z tym poradzić. Ma ktoś pomysł co z tym zrobić?? prosze o pomoc i dobre rady:)
Z góry dzieki i pozdrawiam!!

Odpowiedzi: 4

Dzięki wielkie wszystko wróciło do normy:)
Pozdrawiam!!
repsky
Dodano
15.12.2004 14:25:22
:arrow: http://www.spynet.com/spyware/spyware–Ramdud.BHO.aspx

Adware Ramdud.BHO do wywalenia.
Jak sam nie dasz rady to zapodaj log z HJT to ktoś Tobie poda szczegółowe info na ten temat.
McScr@by
Dodano
15.12.2004 00:51:28
Mam internet explorera 6 pl finalną wersje. Działała poprawnie i nic nie instalowałem – osobiście i nikt z domowników sie nie przyznaje. W tej chwili wywala mi komunikat źe: aplikacja napotkała błąd w jakimś dodatku którego nazwa to wspomniane winsrvs_1.dll – pyta mnie czy kontynuować odpowiadam źe tak po czym jest wiadomoźś źe ie wykonało nieprawidłową operacje i zostanie zamknięte.
W menedzerze zadań nie pojawiają sie dodatkowe procesy. Norton 2004 uaktualniany systematycznie nie wykrywa źadnych zagroźeń!!
Nie mam pojecia nawet czego szukać!! wiec prosze o pomoc!!

P.S sorki źe źle dobrałem dział!!
repsky
Dodano
15.12.2004 00:05:16
Jaki IE? jakie łatki instalowane(jezeli wogule)? jakas strona wwala Ci sie jako główna? sprawdzany komp pod kątem robaków lub szpiegów ?
pIEKAr
Dodano
14.12.2004 23:54:21
repsky
Dodano:
14.12.2004 23:44:25
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1