problem z IE
WIN XP HE, SP2, IE 6.0.2900, wszystkie uaktualnienia, Outpost, nod32. Wirusów brak.
Sam nie wiem czego dotyczy ten problem.
załoźyłem sobie bloga na onecie i nie mogę dodawać blogów bo podczas wklejania obrazków lub linków w pole edycji wyskakuje mi błąd z komunikatem:
wiersz 114
znak 30
błąd klasa niezarejestrowana
kod 0
adres URL: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
i juź dalej nie moźna pisać nic bo w polu edycji nie moźna wstawić kursora a jest tylko strzałka kursora.
o co chodzi? to wina Virtual Machine czy ActiveX ?
Nie działa mi równiech skaner ONLINE mks_vir – po instalacji potrzebnych dodatków ze strony mks w okienku skanera mam wyświetlony tylko znaczek "X"
Czasami IE potrafi zamknąć się bez przyczyny i bez podania komunikatu.
Sam nie wiem czego dotyczy ten problem.
załoźyłem sobie bloga na onecie i nie mogę dodawać blogów bo podczas wklejania obrazków lub linków w pole edycji wyskakuje mi błąd z komunikatem:
wiersz 114
znak 30
błąd klasa niezarejestrowana
kod 0
adres URL: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
i juź dalej nie moźna pisać nic bo w polu edycji nie moźna wstawić kursora a jest tylko strzałka kursora.
o co chodzi? to wina Virtual Machine czy ActiveX ?
Nie działa mi równiech skaner ONLINE mks_vir – po instalacji potrzebnych dodatków ze strony mks w okienku skanera mam wyświetlony tylko znaczek "X"
Czasami IE potrafi zamknąć się bez przyczyny i bez podania komunikatu.
Odpowiedzi: 1
IE z reguly zamyka sie wtedy, gdy w systemie jest jakis wirusek. Moglbys rowniez sprawdzic w podgladzie zdarzen komunikaty dotyczace tego zdarzenia – w Uruchom –> eventvwr.msc
No a te skanery online o ile pamietam, to raczej ActiveX. Sprawdz moze ustawienia zabezpieczen w Opcjach internetowych.
No a te skanery online o ile pamietam, to raczej ActiveX. Sprawdz moze ustawienia zabezpieczen w Opcjach internetowych.
Strona 1 / 1