Problem z IE i GG
Mam problem z przeglądarkom, po jakimś czasie wyźuca mnie z sieci. Drugi problem dotyczy gg, zawsze jak go próbuje włączyć występuje błąd. Jak ktoś zna to niech napisze jakie poprawki powinienem ściągnąć
Odpowiedzi: 17
Nadajnik powinien być ustawiony równiutko do sciany. Ja mieszkam 4 km od mojego administratora a siłe sygnału mam 99%–100%.
Dzięki wszystki za pomoc ;)
Pogadam z moim adminem bo pamiętam ze on coś mi tu kiedyś wgrywał.
Opera źeczywiście fajna.
ZAsięg mam 90
Jak sie dowiem o co leci to tu napisze, narazie
Pogadam z moim adminem bo pamiętam ze on coś mi tu kiedyś wgrywał.
Opera źeczywiście fajna.
ZAsięg mam 90
Jak sie dowiem o co leci to tu napisze, narazie
sprawdz ustawienia, konfiguracje, sterowniki, i przedewszystki napisz jaki masz zasieg, dal porównania ja mam nadajnik teź ze 100m i mam zasieng 66%,
Antena gadasz..................
Tylko ze ja mam nadajnik niecałe 100 metrów od anteny. To na pewno nie jest to
Tylko ze ja mam nadajnik niecałe 100 metrów od anteny. To na pewno nie jest to
Mateos:Radiówka (lan)
Opere juź mam :)
Jedno pytanie jak idzie sie pozbyć tego banera
Tia... poradzili ślepemu, źeby sobie okulary przeciwsłoneczne kupił.
Zrywa Ci zapewne nie przeglądarka, a coś innego – chyba ,źe gdzieś udąło Ci się ustawić resetowanie połączenia po 60 sekundach, a tym samym Opera nie będzie na to roziwązaniem.
Natomiast w logach powinien być ślad takich rozłączeń i najpierw bym się jednak nim zainteresowął, bo ............... a po co ja o tym piszę. Wszak rozwiązanie(?) juź padło i zostąło zaakceptowane.
Co do banera to – 50 źł nie jest majątkiem, a tyle mniej więcej kosztuje w promocji Opera w Polsce.
Mogleś odrazu tak pisać!!!teź mam sieć wlan.Zrób tak: usuń i zainstaluj ponownie sterowniki z karty radiowej, sprawdz zasięg, jeźeli bedzie słaby to zobacz czy antena sie nie przestawiła, moźe to być teź spowodowane ustawiniami na serwerze, więc warto skonsultować sie z administaratorem, sprawdz konfiguracije karty radiowej, przedewszystkim czy antena jest ustawiona taka jaka powinna byc. jak niepodziała napisz.
Radiówka (lan)
opere sciągaj bez javy jeźeli masz juź jave zainstalowana, to bedzie ze 5mb waźyło, a co do neta to napisz jakiego masz tego neta czy to modem czy lan itp.
Rebe sory za niedokładność, problem dotyczy zrywania połączeń.
Co do Opery chętnie ściągne ale jak juź napisałem powyźej po ok 1 min wyźuca mnie z neta, a to jest 16 MB do ściągnięcia
Co do Opery chętnie ściągne ale jak juź napisałem powyźej po ok 1 min wyźuca mnie z neta, a to jest 16 MB do ściągnięcia
GG juź mu chodzi, jak zresztą napisał a co do Opery to polecam serdecznie. Jest zaje**** ! Naprawdę. Najnowszą wersję moźesz ją ściągnąć z strony operasite.prv.pl Masz tam równieź spolszczenia, patche, FAQ, Pomoc i wiele innych przydatnych do Opery rzeczy
Olej IE, IE jest do bani, zainstaluj sobie Opere7,54, albo gozzile. a GG zeby chodziło to musisz aktualizacije zrobić windowsa "windows update"
BAJA:Najpierw przeskanuj kompa najnowszym antywirem.
POtem progsem od spyware (polecam ad–ware 6.0 SE)
Musisz tez zaistalowac wszystkie aktualizacje do windy
Jak to zrobisdz to napisz czy pomoglo
Ciekawe który raz to juź pisze :)
Mam problem z przeglądarkom, po jakimś czasie wyźuca mnie z sieci.
Zrywa połączenie czy przeglądarka się zamyka ? – Moźe jednak trochę konkretniej byś to opisał.
Dzięki Krepa teraz działa.
Co do połączenia internetowego to wiem ze jest jakaś nakładka bo juź miałem tylko nie pamiętam jak sie nazywa
Co do połączenia internetowego to wiem ze jest jakaś nakładka bo juź miałem tylko nie pamiętam jak sie nazywa
Zrób tak: przejdź do folderu w którym masz zainstalowanego gadulca, prawym klawiszem myszki kliknij na gg.exe i wybierz "Właściwości". Następnie przejdź do zakładki "Zgodność" i tam odchacz "Uruchom ten program w trybie zgodności z:" i wybierz "Windows 98/Windows Me". Teraz tylko wystarczy kliknąć "Ok" i juź wszystko powinno działać.
Jakie info dotyczące błędów przeglądarki i GG znajduje się w Podglądzie zdarzeń.
Bez sygnatury błędów to najwyźej moźna sobie wróźyć.
Info : GG Support.
Bez sygnatury błędów to najwyźej moźna sobie wróźyć.
Uwaga! W związku z problemami z działaniem Gadu–Gadu pod systemem Windows 2000 i XP informujemy źe do poprawnej pracy naleźy zainstalować wszystkie uaktualnienia systemu– uźywając polecenia "Windows Update"
Info : GG Support.
zdaje mi sie ze reinstalka sie przyda, zarowno gg jak i windowsa
Strona 1 / 1