Problem z IE 6

Mam problem z Internet Explorerem 6. Od niedawno nie wchodzą mi w nim zadne strony ciagle Nie mozna wyswietlic....... to samo z Avant Browserem. Zainsatlowalem Mozille i stronki dzialaly obecnie korzystam z Maxthonu dawngo MyIE. Probowalem instalowac na nowo IE ale to nic nie pooga.. prosze o pomoc

Odpowiedzi: 10

EL NINO:
Mam znajomego okuliste :twisted: :mrgreen: .

Kurcze a jednak mnie dopadło :oops:
Pingli nie nosze ale chyba czas zacząć :wink:
McScr@by
Dodano
18.09.2004 02:53:08
McScr@by:
Spróbuj moźe ...

miniq:
...odzyskalem klucz rejestru z New.Net odnoszący sie do IE no i prodsze działa !!! :D
Mam znajomego okuliste :twisted: :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
18.09.2004 02:37:12
Spróbuj moźe za pomocą :
Sfc /scannow ( z wiersza poleceń, jak da info źeby naprawić do włóź CD do napędu ).
McScr@by
Dodano
18.09.2004 01:24:05
miniq:
... zeby przistalowywac system to niee.;)
Czy ja mowilem o przeinstalowywaniu systemu ? Faktycznie troche nie za jasno, ale chodzilo o IE.
No ale dobrze ze sobie przypomniales co usuwales.
EL NINO
Dodano
18.09.2004 00:43:20
aha zapomnialem napisac ze na liscie byl jeszcze New.Net to tez usunolem. To jest chyba wlasnie spyware i moze jego usuniecie cos namieszalo tak sobie pomysallem :) i z opcji odzyskaj w SpyBocie odzyskalem klucz rejestru z New.Net odnoszący sie do IE no i prodsze działa !!! :D
miniq
Dodano
18.09.2004 00:15:30
Tak mam Xpka. Ale zeby az tak mi zalezalo na tym zeby mi IE dzial zeby przistalowywac system to niee.;)
miniq
Dodano
17.09.2004 23:14:35
chronos:
To sprawdź w takim razie wpisy w pliku hosts
Gdyby tak bylo, nie chodzilaby zadna przegladarka.

miniq, czy system to XP ? Skoro cos usuwales i po tym przestal dzialac IE, przeinstaluj go.
EL NINO
Dodano
17.09.2004 22:15:28
miniq:
Chronos to raczej nie to . IE nawalił po tym jak Spybot pokazal mi na liscie spywaru na moim kompie m.in. IE6 ale nie byl zaznaczony do usuniecia co ja poprawiłem ze tak powiem. Usunalam to no i wtedy przestal dszialac probowalem przywrocic ale nic nie dalo to.

To sprawdź w takim razie wpisy w pliku hosts

Ten plik znajduje się w katalogu windows/drivers/etc

TIPS: Naleźy włączyć pokazywanie plików ukrytych

Mozna takźe pokusić się o wizytę na stronie http://evil.pl/pip/faq.html i skorzystać z informacji tam zawartych
chronos
Dodano
17.09.2004 14:48:19
Chronos to raczej nie to . IE nawalił po tym jak Spybot pokazal mi na liscie spywaru na moim kompie m.in. IE6 ale nie byl zaznaczony do usuniecia co ja poprawiłem ze tak powiem. Usunalam to no i wtedy przestal dszialac probowalem przywrocic ale nic nie dalo to.
miniq
Dodano
17.09.2004 14:42:17
miniq:
Mam problem z Internet Explorerem 6. Od niedawno nie wchodzą mi w nim zadne strony ciagle Nie mozna wyswietlic....... to samo z Avant Browserem. Zainsatlowalem Mozille i stronki dzialaly obecnie korzystam z Maxthonu dawngo MyIE. Probowalem instalowac na nowo IE ale to nic nie pooga.. prosze o pomoc

Sprawdź w opcjach czy nie masz przypadkiem ustawionego serwera proxy z błędnym adresem
chronos
Dodano
17.09.2004 12:51:01
miniq
Dodano:
17.09.2004 00:27:02
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1