problem z hdd
mam taki problemik:
posiadam dysk wielkości 80 Giga i mam podzielony na 5 partycji, natomiast zarzadzanie dyskami pokazuje mi ze dysk ma 133 giga i źe niecałe 50 giga jeszcze nie przydzielono
jak zropbić źeby to grało
dzięki za odpowiedzi
posiadam dysk wielkości 80 Giga i mam podzielony na 5 partycji, natomiast zarzadzanie dyskami pokazuje mi ze dysk ma 133 giga i źe niecałe 50 giga jeszcze nie przydzielono
jak zropbić źeby to grało
dzięki za odpowiedzi
Odpowiedzi: 8
wydaje mi sie źe tu bardziej moźna czytać pogawędki czatowe niz porady
Od razu się poprawia humor jak się czyta Twoje posty Mrówek... :lol:
Pamiętam, ale nie chciałem się przyznać, źe pomyliłem terminy :D pomyliło mi się fdisk ze scan disc i nie chciałem, źeby była klapa... ale i tak jest, bo to teraz powiedziałem ;)EL NINO:Wlasnie odnosze takie wrazenie po lekturze Twoich postow.Mrówek:Zresztą nie pamiętam :D
Wlasnie odnosze takie wrazenie po lekturze Twoich postow.Mrówek:Zresztą nie pamiętam :D
Uruchamia obsługę większych dysków, niź 64 gb w... Zresztą nie pamiętam :DEL NINO:Do czego ta latka ?
Do czego ta latka ?
Jest specjalna łatka firmy Microsoft, którą znajdziecie w nowym numerze Experta ;–)
Zapewne uźywałeś fdiska z w98. O tym czym naleźy partycjonowac dyski >64GB znajdziesz w archiwum – pewnie "fdisk" bedzie dobrym zwrotem kluczowym. Jako autora, z duźym prawdopodobieństwem mozesz wpisać EL NINO.
Strona 1 / 1