problem z haslem do winrar'a

mam pliki spakowane w formacie .rar i kiedy probuje rozpakowac je za pomoca winrar'a to program prosi o haslo ktorego nie posiadam :( czy jest jakis sposob na odzyskanie takiego hasla?? probowalem juz programu "advanced archive password recovery" ale to trwa wieki i do niczego nie prowadzi. prosze o pomoc.

Odpowiedzi: 6

Ale jesteś zuper mondry... Widać, źeś chyba nie stąd. Po co komu cracki?
Naczelny
Dodano
09.01.2005 22:32:24
lol zaimstalujcie najnowsza wersje cracowana taka jak ja posiadam?:D nie bendzie wyskakiwalo proste :P
My_Day
Dodano
09.01.2005 22:14:03
robootb:
mam takie programy które odzyskują password z winrarów itd nawet z najwyszych wersji:). Ale ich wam nie podam, poniewaź będziecie łamac nimi hasło a nie wiem czy to wy daliście na to hasło moze to ktoś inny...

PYTANIE:co ten post wprowadził do tematu ??
ODP: NIC !!

więc po co go napisałeś...

Co do tego programu to cięźko bedzie znaleść sensowny, który rozszyfruje nowsze .rar–y... ja niestety tak owego nie posiadam... :] (bo jak narazie nie potrzebuje ;p)

ps. a jeźeli o to chodzi to po co Tobie ten program jeźeli taki "świętoszek any piracki/hakerski" jestes ??...
pIEKAr
Dodano
04.01.2005 16:53:13
Hmmm...to ciekawe jakie ty masz progsy bo ja raczej nie wierze, zeby cokolwiek moglo zlamac haslo zlozone z kilkunastu liter, cyfr. Ale jesli mozesz to zapodaj to "narzedzie hakerskie" na PM albo maila. Oczywiscie to sa moje dane i jesli mi sie uda rozszyfrowac haslo twoim softem to jako dowod pokaze ci co bylo w srodku 8)
Xeophyte
Dodano
04.01.2005 16:50:20
mam takie programy które odzyskują password z winrarów itd nawet z najwyszych wersji:). Ale ich wam nie podam, poniewaź będziecie łamac nimi hasło a nie wiem czy to wy daliście na to hasło moze to ktoś inny...
robootb
Dodano
04.01.2005 14:57:00
Tez mam ten problem co kolega (*.rar: Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku *.rar niewłaściwe hasło?); (*.rar: Brak plików do wypakowania). Kilka tygodni temu odpalilem sobie pliczek (prawie 100mb danych!:x) a ten sie pyta o haslo ktorego juz nie pamietalem :shock:
Probowalem chyba wszystkich programow typu Rar Password Cracker, advanced archive password recovery, Passware.RAR.Password.Recovery i kilku innych ale oczywiscie one sa tak inteligentne ze mozna sie pochlastac od gory do dolu. Archiwum utworzylem WinRarem w wersji chyba 3.40 i wiem ze na wersje od 3.4 trudno jest znalezc soft ktory by rozszyfrowal haslo. Szkoda, ze moja pamiec zawiodla :oops: i chyba juz nigdy sobie nie przypomne tego hasla chociaz pamietam mniej wiecej ciag znakow (ukladalem nawet recznie kilkadziesiat kombinacji tego hasla i nic). Byly to w miare wazne dane ale teraz to mi chyba zostaje zadzwonic do NASA albo IBM i zamowic jakas sesje na supekomputerze :roll:
Xeophyte
Dodano
04.01.2005 14:40:34
hali
Dodano:
29.12.2004 02:25:54
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1