Problem z hasłem do GG :"(
No i się narobiło...
Przed formatowaniem dysku zapomniałam zapisać kilka waźnych informacji – między innymi umknęło mi hasło dostępu do serwera GG. Na domiar złego nie wyeksportowałam kontaktów do pliku tylko do serwera :(
Czy istnieje jakakolwiek moźliwość odzyskania hasła (nie podawałam maila) dostępu do serwera?
Pomocy!!! Próbowałam juź nawet HackGG – nie działa, zapamiętuje tylko hasło wpisane przy uruchamianiu gg – nie ściąga hasełka z serwera.
Proszę o odpowiedź – chyba się załamię jak nie odzyskam moich kontaktów :cry:
Przed formatowaniem dysku zapomniałam zapisać kilka waźnych informacji – między innymi umknęło mi hasło dostępu do serwera GG. Na domiar złego nie wyeksportowałam kontaktów do pliku tylko do serwera :(
Czy istnieje jakakolwiek moźliwość odzyskania hasła (nie podawałam maila) dostępu do serwera?
Pomocy!!! Próbowałam juź nawet HackGG – nie działa, zapamiętuje tylko hasło wpisane przy uruchamianiu gg – nie ściąga hasełka z serwera.
Proszę o odpowiedź – chyba się załamię jak nie odzyskam moich kontaktów :cry:
Odpowiedzi: 2
a wiesz, ja 1,5 tygodia temu jak zmieniałem system na 2003 server tez zapomniałem sobie wyeksportować kontaktów :D. Cóź źe pamiętałem hasło skoro nikogo niemiałem w kontaktach. Cóź miałem zrobić...Napisałem opis w statusie takiej tresci " Piszta do mnie bo jestem niezguła i skasowałem sobie lista kontaktów" :lol: I jakoś się ludzie poznajdywali i to w szysbkim czasie. niektórych wziąłem od znajomych i się uzupałniło, Tobie radze to samo w twj sytuacji :wink:
KEEP IT REAL!!
KEEP IT REAL!!
to się załamiesz.. Bo jakbyś nawet znalazła jakiś sbosaób jakims programem który by hasło ściagnoł z serwera to byłoby to nielegalne.
Strona 1 / 1