Problem z GTA 3
Witam
Mam problem z GTA 3 a konkretnie z tekstami i napisami w gta
W menu gry w miejscach gdzie powinny byćnapisy są puste kolorowe pola to samo podczas samej gry. :( :evil:
Jak to wyleczyć bardzo prosze o pomoc i z góry dziękuje.
Jeźeli jest to moźliwe to poprosze dodatkowo info na maila
Z góry dziękuje i pozdrawiam
dusk
Mam problem z GTA 3 a konkretnie z tekstami i napisami w gta
W menu gry w miejscach gdzie powinny byćnapisy są puste kolorowe pola to samo podczas samej gry. :( :evil:
Jak to wyleczyć bardzo prosze o pomoc i z góry dziękuje.
Jeźeli jest to moźliwe to poprosze dodatkowo info na maila
Z góry dziękuje i pozdrawiam
dusk
Odpowiedzi: 5
Po co zamieszcac dwa razy ten sam post skoro mozna uzyc opcji szukaj i tez bedzie szybko. A co do tego linka to jak ktos nie moze sobie znalezc odpowiedniej latki to nie moja sprawa bo wczoraj jeszce raz sprawdzalem i byla.dusk:i jeszcze na zakończenie podziekowania dla Toudiego źe "zaśmiecił" forum i zamieścił po raz kolejny link do odpowiedniej łaty
Dzięki pozdrawiam
dusk
Pozdrowienia dla Dusk–a.
i jeszcze na zakończenie podziekowania dla Toudiego źe "zaśmiecił" forum i zamieścił po raz kolejny link do odpowiedniej łaty
Dzięki pozdrawiam
dusk
Dzięki pozdrawiam
dusk
Niewiem jaką polityke chcecie wprowadzć ale forum jest po to źeby pytać i szybka uzyskać odpowiedź. Osobiście nie mam czasu i ochoty czytać wszystkich postów dotyczących GTA aby znaleźć odpowiedź na moje pytanie. Więc jesli sie wam niepodoba to wprowadźcie ograniczenia i cenzure.
Nie jest to jedyne forum na którym mozna uzyskać źetelna odpowiedź..
Pozdrawiam
dusk
Nie jest to jedyne forum na którym mozna uzyskać źetelna odpowiedź..
Pozdrawiam
dusk
Dzieki Dudi za poparcie.
TouDi:Ludzie czytajcie troche wczesniejsze posty to nie bedziecie musieli czekac na to az ktos odpowie na waszego. A co to pytania to musisz sobie sciagnac patcha zeby wszystko ladnie dzialalo. A oto i link do niego: http://www.microsoft.com/downloads/search.aspLangID=38&LangDIR=PL.
Milo TouDi ze wprowadzasz troshke dyscypliny. Moźe wcześniej forum było bardziej zaśmiecone ale chciałby źeby teraz wiadomości nie powtarzały się. Przecieź moźna sobie wyszstkiego poszukać...
Strona 1 / 1