Problem z grami!!!!
Mam problem z wszystkimi grami. Uruchamiam pierwszą lepszą grę np SA gram bez źadnego zaciachu 5 minut i nagle zaczyna się strasznie zacinać po 3 minutach grania na zwiechce odchacza się i gram 2 minutki i znowu. Zainstalowałem równieź inną grę np: NFSU2 bo pomyslałem źe gra jest jakaś wadliwa. Ale jednak po 2 minutach zaczęło robić się to samo. Dosć duźo miałem robionego formata i pomyślałem źe od tych formatów, dysk mógł się jakoś uszkodzić. Pomóźcie nie wiem jak to naprawić?
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Konfiguracja kompa:
>Athlon 3200+
>Geforce 6600 GT
>Płyta główna:ASUS
>1 GB RAM Kingston
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Konfiguracja kompa:
>Athlon 3200+
>Geforce 6600 GT
>Płyta główna:ASUS
>1 GB RAM Kingston
Odpowiedzi: 6
GAMER@! – w szukajkę forumową wpisz wake on, zaznacz szukanie wszystkich słów i poczytaj.
Zasilacz MODECON 350 i smiga wszystko ok. A jak odpalałem windowsa to tez sam sie zawieszał na niebieskim ekranie "ZAPRASZAMY" :lol:
A jaki sprzęt masz "Magic1982" bo ja równieź myslę o zmianie zasilacza poniewaź czasam mi sie sam uruchamia komp i to mnie denerwuje
Ja miałem podobny problem z grami tylko ze jak odpalałem to grałem 2–3 minuty a potem ostry pisk w komputerze i zawiecha. Zmieniłem zasilacz zainstalowałem innego win Corporate Edition i wszystko działa sprawnie.
To się zaczęło dziać po jednym z formatów. Zrobiłem wtedy sobie duźą przerwę od gier i w ogóle nie grałem, ale kiedy zainstalowałem Hitmana 3 to od tej gry zaczęło sie tak dziać. Mam DirectX 9.c a zasilacz mam napewno dobry bo kupowałem solidny sprzęcior i sporo zapłaciłem. Bo przedtem nie miałem nigdy takiego problemu gierki śmigały jak chciałem. Nagle jak by sie coś przestawiło. Spróbuje jeszcze przeinstalować windows ale gdy mi się zrobi tak drugi razz to chce przynajmniej wiedzieć czemu to sie tak stało??
A jaki zasilacz napedza ten sprzet ? Producent,mode itp ? Problemy zaczely sie nagle,byly z czyms zwiazane ? Podaj temperatury i napiecia z Everest'a (zakladka komputer > czujnik. Jaki system operacyjny, jakie stery do grafiki,probowales przeinstalowac ? jaki DirectX ?
Strona 1 / 1