Problem z grami POMOCY!!
niewiem co jest jak zainstaluje orginalna gre to wszystko dziala pieknie i cudownie jak nalerzy ale jak juz z kopi to nawet gra mi nie wchodzi wyskakuja jakies bledy juz przy samym uruchomieniu CO MAM ZROBIC!!muj e–mail blandawer@wp.pl
Odpowiedzi: 8
Piszesz tak chaotycznie źe do teraz nie całkiem rozumie o co ci chodzi.
Jak napisałem wcześniej ,jeźeli KAŻDA kopiowana płytka powoduje błędy ,moźliwe źe siada ci optyka napędu ( chociaź to trochę dziwne ).
Jeźeli to ty kopiujesz i nie dajesz rady tej kopi zainstalować, to po prostu coś źle robisz (nagrywasz w nero,zła zkonfiguracja programu itp.)
Jakiego programu uźywasz do kopiowania ?
Nie ma czegoś takiego jak " pach ktory umozliwia zainstalowanie gier z plyt nie orgunalnych ".
Są cracki do konkretnych gier,a o nich na tym forum się nie rozmawia :D.
Jak napisałem wcześniej ,jeźeli KAŻDA kopiowana płytka powoduje błędy ,moźliwe źe siada ci optyka napędu ( chociaź to trochę dziwne ).
Jeźeli to ty kopiujesz i nie dajesz rady tej kopi zainstalować, to po prostu coś źle robisz (nagrywasz w nero,zła zkonfiguracja programu itp.)
Jakiego programu uźywasz do kopiowania ?
Nie ma czegoś takiego jak " pach ktory umozliwia zainstalowanie gier z plyt nie orgunalnych ".
Są cracki do konkretnych gier,a o nich na tym forum się nie rozmawia :D.
mam problem w tym ze zadna nie orginalna gra mi nie chodzi bo za instalowaniu jej czy to na straszy sprzet czy nowszy. Grac tylko moge na grach zainstaowanych z orginalu. podobno jest jakis pach ktory umozliwia zainstalowanie gier z plyt nie orgunalnych.Jak wiewcie gdzie owy pach sie znajduje dajcie namiary no chyba ze jest jakies inne wyjscie, POZDRO :D
:twisted: :twisted: :twisted: Dokładnie tenj sam problem miałem z DF:Helikopter w ogniu i THPS4!!!
Płytki sie super nagrały a tu po instalce gra nie chodzi!! Płytki były zabezpieczone–uźywaj Alcohola jest bardzo dobry do zrzucania płyt i odbezpieczania ich!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Płytki sie super nagrały a tu po instalce gra nie chodzi!! Płytki były zabezpieczone–uźywaj Alcohola jest bardzo dobry do zrzucania płyt i odbezpieczania ich!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Mówisz źe cido gier nie wchodzi? jak to są jakies nowsze gry to moźe stery jakieś odpowiednie trzeba albo po prostu patche. ja tak miałem z paroma, patche pomogły.
Życze powodzenia
Życze powodzenia
Mówisz źe cido gier nie wchodzi? jak to są jakies nowsze gry to moźe stery jakieś odpowiednie trzeba albo po prostu patche. ja tak miałem z paroma, patche pomogły.
Życze powodzenia
Życze powodzenia
MarcinX:Zamiast w Nero kopiować w clonie :D :D
A i tak część gier jest tak zabezpieczona źe będą z nimi problemy.
ja mialem problem tylko jak siorce simsy wakacje nagrywalem, ale tak to wszystko ok
ale jest clony xxl
MarcinX:Zamiast w Nero kopiować w clonie :D :D
ja mialem problem tylko jak siorce simsy wakacje nagrywalem, ale tak to wszystko ok
ale jest clony xxl
Zamiast w Nero kopiować w clonie :D :D
Update.
Ty chcesz kopiować czy nagrywane ci nie chodzą ?
Jeźeli to drugie optyka ci siada.
Update.
Ty chcesz kopiować czy nagrywane ci nie chodzą ?
Jeźeli to drugie optyka ci siada.
Strona 1 / 1