Problem z grami POMOCY!!

niewiem co jest jak zainstaluje orginalna gre to wszystko dziala pieknie i cudownie jak nalerzy ale jak juz z kopi to nawet gra mi nie wchodzi wyskakuja jakies bledy juz przy samym uruchomieniu CO MAM ZROBIC!!muj e–mail blandawer@wp.pl

Odpowiedzi: 8

Piszesz tak chaotycznie źe do teraz nie całkiem rozumie o co ci chodzi.
Jak napisałem wcześniej ,jeźeli KAŻDA kopiowana płytka powoduje błędy ,moźliwe źe siada ci optyka napędu ( chociaź to trochę dziwne ).
Jeźeli to ty kopiujesz i nie dajesz rady tej kopi zainstalować, to po prostu coś źle robisz (nagrywasz w nero,zła zkonfiguracja programu itp.)
Jakiego programu uźywasz do kopiowania ?
Nie ma czegoś takiego jak " pach ktory umozliwia zainstalowanie gier z plyt nie orgunalnych ".
Są cracki do konkretnych gier,a o nich na tym forum się nie rozmawia :D.
MarcinX
Dodano
15.11.2003 11:37:29
mam problem w tym ze zadna nie orginalna gra mi nie chodzi bo za instalowaniu jej czy to na straszy sprzet czy nowszy. Grac tylko moge na grach zainstaowanych z orginalu. podobno jest jakis pach ktory umozliwia zainstalowanie gier z plyt nie orgunalnych.Jak wiewcie gdzie owy pach sie znajduje dajcie namiary no chyba ze jest jakies inne wyjscie, POZDRO :D
Anonymous
Dodano
15.11.2003 01:06:58
:twisted: :twisted: :twisted: Dokładnie tenj sam problem miałem z DF:Helikopter w ogniu i THPS4!!!
Płytki sie super nagrały a tu po instalce gra nie chodzi!! Płytki były zabezpieczone–uźywaj Alcohola jest bardzo dobry do zrzucania płyt i odbezpieczania ich!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Angel of Death
Dodano
13.11.2003 15:11:33
Mówisz źe cido gier nie wchodzi? jak to są jakies nowsze gry to moźe stery jakieś odpowiednie trzeba albo po prostu patche. ja tak miałem z paroma, patche pomogły.
Życze powodzenia
Krzychooo
Dodano
12.11.2003 17:09:30
Mówisz źe cido gier nie wchodzi? jak to są jakies nowsze gry to moźe stery jakieś odpowiednie trzeba albo po prostu patche. ja tak miałem z paroma, patche pomogły.
Życze powodzenia
Krzychooo
Dodano
12.11.2003 17:09:30
MarcinX:
Zamiast w Nero kopiować w clonie :D :D
A i tak część gier jest tak zabezpieczona źe będą z nimi problemy.

ja mialem problem tylko jak siorce simsy wakacje nagrywalem, ale tak to wszystko ok

ale jest clony xxl
gieras
Dodano
12.11.2003 17:06:35
MarcinX:

ja mialem problem tylko jak siorce simsy wakacje nagrywalem, ale tak to wszystko ok

ale jest clony xxl
gieras
Dodano
12.11.2003 17:06:35

Update.
Ty chcesz kopiować czy nagrywane ci nie chodzą ?
Jeźeli to drugie optyka ci siada.
MarcinX
Dodano
12.11.2003 16:28:16
Anonymous
Dodano:
12.11.2003 09:36:38
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1