Problem z grami pod XP
Czesc, mam taki problem ( nie wiem co mam juz zrobic :( )
A więc : uruchamiam grę, słysze głos ale nie widzę obrazu... :? i tak sie dzieje w nowych grach ! Co mam zrobic? Moze ktos mi pomoze :) będe wdzięczny – i to bardzo :)
Opis mojego sprzetu :
Płyta główna INTEL
Windows XP Proffesional
Geeforce2 mmx400 64 mb
głos zintegrowany z płytą główną
256 SDRAM'ów
Monitor 15''
Detonatory próbowałem juz większośc i nic nie pomagają : w tej chwili mam 45.23
Proszę o pomoc, pozdrawiam, max_misiu
A więc : uruchamiam grę, słysze głos ale nie widzę obrazu... :? i tak sie dzieje w nowych grach ! Co mam zrobic? Moze ktos mi pomoze :) będe wdzięczny – i to bardzo :)
Opis mojego sprzetu :
Płyta główna INTEL
Windows XP Proffesional
Geeforce2 mmx400 64 mb
głos zintegrowany z płytą główną
256 SDRAM'ów
Monitor 15''
Detonatory próbowałem juz większośc i nic nie pomagają : w tej chwili mam 45.23
Proszę o pomoc, pozdrawiam, max_misiu
Odpowiedzi: 6
Ok, juz lukam
EDIT : nici .. dalej tak samo, moze pomoga sterowniki od plyty glownej INTEL'a ma ktos jakies stery?
EDIT : nici .. dalej tak samo, moze pomoga sterowniki od plyty glownej INTEL'a ma ktos jakies stery?
Teź tak miałem z gierką HOT ROD – AMERICAN STREET DRAG.
Poszukaj w dziale gry, w temacie Illegal Street Racing (czy coś takiego).
Tam podałem rozwiązanie mojego problemu.
Moźe i u Ciebie się rozwiąźe.
pozdrrówki
Poszukaj w dziale gry, w temacie Illegal Street Racing (czy coś takiego).
Tam podałem rozwiązanie mojego problemu.
Moźe i u Ciebie się rozwiąźe.
pozdrrówki
No rozumiem, ze nikt nie ma zamiaru mi pomoc :( A na forum szukalem – lecz bez rezultatow :( szkoda, wielka szkoda :?
O kurde... troche jest wczesnie wiec nie bede grzebał jaka mam płyte główna, wiem ze jest to VIA na 100 % a co do BIOS'u to zaraz uruchomie i spisze wersje i tam inne info o nim i napisze to w EDIT'ie :) Wiec co usłyszenia za chwilkę ... :lol:
EDIT : oto wersja BIOS'u : BIOS v6 00PG ( to 00PG to nie wiem czy jest od tego, ale wydaje mi sie ze tak )
Tak wiec z gory dzieki za pomoc i czekam na dalsze wskazówki :)
EDIT : oto wersja BIOS'u : BIOS v6 00PG ( to 00PG to nie wiem czy jest od tego, ale wydaje mi sie ze tak )
Tak wiec z gory dzieki za pomoc i czekam na dalsze wskazówki :)
wiesz taki topic juz był dobrze poszykaj na tym forum a znajdziesz a pozatem masz szukaj na górze miedzy faq a urzytkownicy
Pomogę ci jeśli podasz dokładną konfigurację kompa – tj. płytę główną, kartę graficzną (juź jest) – typy pamięci i przede wszystkim BIOS – inaczej nie mogę nic poradzić !!
Strona 1 / 1