Problem z grami, filmami...

Tak ja wyzej napisalem jak uruchamiam gre lub film to komp mi sie zawiesza, to sie dzieje jak mam sterownki z xp'ka :P Zaistalowalem sterowniki do graficznej (geforce2)i zamiast pojawienia sie ekranu logowania pojawia sie czarne tlo i nic nie da rady zrobic, probowalem z roznymi sterownikami i efekt jest ten sam :cry: Przeczyscilem rejestr, sprawdzilem antywirem, defragmentacje zrobilem i nic nie pomoglo.

Odpowiedzi: 5

Witam panowie chciałem się was coś poradzić mam komputer od nie dawna i mam wiele problemów, ale dziś przedstawię wam pierwszy :D:D mam nadzieje ze pasujący do tematu.
Otóź chodzi mi o gre Celtic Kings – Rage of War.
Właśnie w tej grze przy uruchomieniu mam problem z systemem gdyź zamiast wyświetlania jakiegoś intra i itp. na monitorze pokazuje się plansza z zielonym kwadracikiem, na którym napisane jest 70HZ.
Mój monitor niestety w XP działa tylko na 60HZ wiem ze w Windowsie 98 mogłem mieć na 70 i było git tutaj niestety przy tej grze chce koniecznie działać przy 70HZ a moźe to cos innego, jeśli ktoś zna przyczyny takich problemów proszę je opisać.
Z góry dziekuje
Dziadek
Dodano
29.01.2004 01:34:47
Sorki ze nie odpisywalem ale zapomnialem o tym problemie bo nie uruchamialem zadnej gry az do dzisiaj :D
Sterowniki
:arrow: NVIDIA Detonator 41.09
:arrow: NVIDIA Detonator FX 45.23
:arrow: NVIDIA ForceWare 53.03
Mialem jeszcze jakis takie starsze ale nie pamietam jake to byly.
A co do podgladu zdazen to juz nie wiem ktore to jest :wink:
JaMaL
Dodano
28.01.2004 19:17:20
No a jakie te sterowniki probowales ? Patrzyles do podgladu zdarzen co tam system wypisuje ?
EL NINO
Dodano
18.01.2004 22:08:56
robert200:
A sprawdziłeś konflikty urządzeń? Moze (napewno) sie gryzie z czyms grafika.

Konfliktow nie bylo :!:
JaMaL
Dodano
18.01.2004 21:47:26
A sprawdziłeś konflikty urządzeń? Moze (napewno) sie gryzie z czyms grafika.
robert200
Dodano
18.01.2004 05:52:48
JaMaL
Dodano:
17.01.2004 17:05:58
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1