Problem z grafika - X800 GTO

Hej

mam problem z grafa x800 GTO na radeonie,

mianowicie komp sie restartuje, czasem tuz po odpaleniu, czasem przy uzywaniu grafiki (filmy, 3d programy etc)

-omega drivers nie pomogly

-nowe i stare stery od ATI rowniez

-zmiana ustawien w BIOS nie pomogla (optymalne, rozne kombinacje)

-temperatura jest ok

moze to sie uda, ale jeszcze nie probowalem : zainstalowac stery standardowe od Windowsa, co Wy na to?

znajde takie w ogole? Mysle, ze tak, licze na Wasze sugestie i pomoc 

Odpowiedzi: 1

Zasilacz jaki masz? Jakie napięcia na głównych liniach (+3.3V, +12V i +5V)?

spiderko
Dodano
13.03.2007 09:38:56
  • wochen 13.03.2007 10:34:33

<p>350W, dosc dobry, ale nie pamietam firmy, napiecia by sie zgadzaly, choc sprawdze je jeszcze raz.</p><p>Dzis postaram sie podlaczyc 400W i zainstalowac stery z certyfikatem Microsoftu do tej karty, choc nie wiem, czy takie sa...</p><p>&nbsp;</p><p>w kazdym badz razie wdzieczny bede za kazda podpowiedz.</p><p>&nbsp;</p><p>Wochen&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;</p>

• spiderko 13.03.2007 11:03:20

<P><BLOCKQUOTE><div>350W, dosc dobry, ale nie pamietam firmy</div></BLOCKQUOTE></P> <P>Nie wiem co napisać, słów brakuje... schyl się, odkręć jeden bok obudowy i przeczytaj nazwe... i podaj.</P> <P><BLOCKQUOTE><div>napiecia by sie zgadzaly</div></BLOCKQUOTE></P> <P>Teraz nie wiem czy one się na wzajem ze sobą zgadzają, czy godzą się z porządkiem świata że autostrade w Dolinie Rospudy chcą budować, czy jeszcze z czymś innym, może ze swoim losem?... tylko domysły. Znasz normy dla napięć? Może znasz i niepotrzebnie się martwie.</P> <P><BLOCKQUOTE><div>Dzis postaram sie podlaczyc 400W i zainstalowac stery z certyfikatem Microsoftu do tej karty, choc nie wiem, czy takie sa...</div></BLOCKQUOTE></P> <P>O tak, są takie stery, na stronie ATI.</P> <P>Proszę o trochę wysiłku, na forum się pomaga, ale od pytającego inwencja jest wymagana.</P>

wochen
Dodano:
13.03.2007 00:39:22
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1