problem z grafiką w przeglądarce IE, Opera ! nie pojawia sie
mam problem z obrazkiami typu gif, jpg itp . ktore sa na stronach internetowych. Od pewnego czasu ni z tego ni z owego przestaly mi sie one ladowac wraz ze stronami internetowymi!! zamiast tego pojawiaja sie jakies same kwadraciki z malymi znaczkami w lewym goenym roku symbolizujace ze tam powinna byc grafika jakas! Zupelnie nie wiem o co chodzi i co moze to powodowac! Sprawdzilam juz w opcjach przegladarkek oraz internetu ze jest zaznaczone aby POKAZYWAŁ obrazy ..a tu nic! to samo w programie pocztowym! Prosze pomóźcie bo robi się to juz wkurzajace i nijak sie moge tego pozbyc ... a poza tym bardzo utrudia mi to prace kiedy musze klikac na kazdy kwadracik i robic "pokaź obraz" !HELP :cry
2. wasnie zainstalowalam update do Win.Xp SP1 i ten najnowszy update , ale pomimo wszelkich moich staran problem nie znika...wciaz tylko puste miejsca zamiast obrazków i grafik...
2. wasnie zainstalowalam update do Win.Xp SP1 i ten najnowszy update , ale pomimo wszelkich moich staran problem nie znika...wciaz tylko puste miejsca zamiast obrazków i grafik...
Odpowiedzi: 2
ciekawe w czym mu pomorze, chyba w tym źe będzie miał dodatkowe opcje w IE, jaki to ma wpływ na pokazywanie obrazków?? wg mnie powinienneś ściągnąć IE6 z netu i nadpisać, moźe to coś pomoźe :roll: :roll: :roll:darmi:Spróbuj zainstalować Avant Browser powinno pomóc.
Pozdrawiam.
Spróbuj zainstalować Avant Browser powinno pomóc.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Strona 1 / 1