Problem z grafiką (GTA:SA)
Mam problem z wyświetlaniem grafiki w gta:sa,
problem jest na tyle powaźny, źe uniemoźliwia całkowicie grę. Gra mi chodzi spokojnie, nawet na najwyźszych detalach i rozdzielczości 1024x768, ale po około 2–5 min. grania grafika ulega załkowitemu zniekształceniu, zamiast zamochodów pojawiają sie trójkąciki, wszystko staje się zamazane i nie moźna odróźnić motocykla od zwykłego przechodnia. Ten sam problem występuje przy najniźszych ustawieniach.
Kumpel mówił źe mam stary monitor ale nie sądze aby była to jego wina.
Mój sprzęt: Intel Celeron 2.6GHz, GF FX 5200 64MB DDR 128bit, MSI 848P NEO SATA150 ATX,
256DDR kingstonePC400, Monitor: LG 560N 15cali.
problem jest na tyle powaźny, źe uniemoźliwia całkowicie grę. Gra mi chodzi spokojnie, nawet na najwyźszych detalach i rozdzielczości 1024x768, ale po około 2–5 min. grania grafika ulega załkowitemu zniekształceniu, zamiast zamochodów pojawiają sie trójkąciki, wszystko staje się zamazane i nie moźna odróźnić motocykla od zwykłego przechodnia. Ten sam problem występuje przy najniźszych ustawieniach.
Kumpel mówił źe mam stary monitor ale nie sądze aby była to jego wina.
Mój sprzęt: Intel Celeron 2.6GHz, GF FX 5200 64MB DDR 128bit, MSI 848P NEO SATA150 ATX,
256DDR kingstonePC400, Monitor: LG 560N 15cali.
Odpowiedzi: 10
Teź mam Rive TNT2 i nawet Battlefield 2 chodzi mi na wysokich detalach :D
Oczywiście Riva, w tym czasie, odpoczywa w szufladzie :twisted:
Oczywiście Riva, w tym czasie, odpoczywa w szufladzie :twisted:
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czlowieku musisz sie tak drzec??? nie widzisz ze masz slaba karte? :roll:
Hugo_elo:mam riveTNT2 64 i 128 ramu
nie moge grac w gta sa :?
napoczatku pojawia mi sie bialy obraz pozniej logo i intro po skonczeniu sie intro wylancza mi sie wogule gra :cry:
jeśli nie ulepszysz kompa to zapomnij o GTA SA...
mam riveTNT2 64 i 128 ramu
napoczatku pojawia mi sie bialy obraz pozniej logo i intro po skonczeniu sie intro wylancza mi sie wogule gra :cry:
No i po problemie, sterowniki pomogły.
Wszystko chodzi, i detale na tip top :D
thx za pomoc 8)
Wszystko chodzi, i detale na tip top :D
thx za pomoc 8)
czterech_:z płytki?! :shock: bójsieboga! nvidia.com i juź najnowsze ściągać!
Do FX'a 5200 najnowsze ?:? :?
Zobacz te
P.S. Czy to sie dziej w okreslonym miejscy w grze czy zawsze po okreslonym czasie kilku minut?
z płytki?! :shock: bójsieboga! nvidia.com i juź najnowsze ściągać!
Sterowniki mam z płytki którą dostałem razem z kartą, temperatury mam wporządku. Mój kumpel ma tę samą kartę i ten sam problem. Wszystkie inne gry chodzą dobrze, nie ma problemu z teksturami , problem ten miałem jeszcze w GTA:VC.
Karta nie podkręcana.
Karta nie podkręcana.
jak chłodzenie grafiki? i ogólne? i karta podkręcana moźe?
Sciągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej i powiedz czy pomogło
Strona 1 / 1