Problem z grafa w HALO
A wiec mam gre HALO wszystko sie ladnie instaluje razem z DX9b bo gra go wymaga.Gdy odpalam giere wyskakuje mi blad "A PROBLEM OCCURED INITIALIZING DIRECT3D.hARDWARE ACCELERATION MAYBE DIABLED, PLEASE RUN DXDIAG" co uczynilem i zrobliem testy na direct3d.Test wypadly OK a giera nadal nie dziala. W README zanalazlem cos takiego:"NVIDIA Video Cards and FSAA Modes: You may experience difficulties running Halo using NVIDIA video cards in any of the FSAA modes. If you are having a problem, you should disable the FSAA mode for the NVIDIA video card." i nie mam pojecia co to jest to FSAA i gdzie to wylaczyc.Prosze pomozcie mi!!!!
Mam Athlona 1700+ 320ram GF4mx440+detonatory45.23
Mam Athlona 1700+ 320ram GF4mx440+detonatory45.23
Odpowiedzi: 9
Powiem wam ze to mozliwe bo mialem tez problem z Starsky i hutchale tam znowu monitor sie wylaczal wiec ewidetnie byla to wina odswiezania a tu nie wiem
Problem jest z odswiezaniem. Nie wiem jak dokladnie mi sie go udalo zlikwidoaac... pokombinuj z odswiezaniem monitora....
no tu raczej nie moge ci powiedziec bo chyba regulamin tego zabrania wiec powinienes sie domyslec. :D Polecam zerkac na nforce.nl ale nie znajdziesz tam skad to wziasc.. zreszta nie wazne ,jesli chodzi o szczegoly to wskocz na gg do mnie to ci opowiem cala historie...
Pytam tak tylko z ciekawości , skąd wziąłeś grę Halo ?
Skoro niedawno była dopiero premiera w USA :>
Skoro niedawno była dopiero premiera w USA :>
sprawdzilem pliki i wszystkie podpisane !:(
Czy to nie ciekawe, źe większość topików o problemach w grach,piszą posiadacze gf4mx :?: :?:
Sprawdź kilka sterowników podpisanych cyfrowo.
Przewaźnie tylko one są ratunkiem na takie problemy.
Czy to nie ciekawe, źe większość topików o problemach w grach,piszą posiadacze gf4mx :?: :?:
znalzalem i zmienilem to ale nadal blad sie powtarza. sciagnalem nawet najnowszego DirectX i nic... prosze niech ktos pomoze
Full screen anti–aliasign (FSAA). Mozna go wyłaczyc w opcjach sterownika karty.
prawoklik na pulpicie––>właswiwości––>ustawienia––>zaawansowane
prawoklik na pulpicie––>właswiwości––>ustawienia––>zaawansowane
Strona 1 / 1