Problem z grą!!!
Po instalacji gry Rajd na Berlin na laptopie wyskakuje mi komunikat: wwIIcricital error:could not create device. Co to moźe być i jak temu zaradzić :!:
Odpowiedzi: 9
Co do NFSU 1 to jeśli gra jest "nie do końca oryginalna" spróbuj zmienić CRACKA.
I pamiętaj źe do uruchomienia wymagany jest CD2 nawet z crackiem.
A co do grania na laptopie to czasem lubie w jakąś nową grę zagrać i nie mam problemów. Parametry laptopa niźej.
I pamiętaj źe do uruchomienia wymagany jest CD2 nawet z crackiem.
A co do grania na laptopie to czasem lubie w jakąś nową grę zagrać i nie mam problemów. Parametry laptopa niźej.
Dobra pisze w tym topicu, bo po co zakładać nowy :lol: Mam teraz taki problem z grą NFS undergroundem jedynką :!: :!: Gdy ją instaluje na zwykłym kompie to po instalacji włączam grę, a ona sama się wyłącza :!: :!: co jest grane :roll: :?: :?:
Raczej nie.
Laptopy nie sa do grania jak napisal SLAY3R.
Laptopy nie sa do grania jak napisal SLAY3R.
Wiec to znaczy, źe sobie nie pogram???
lewymen:Karta grafiki ma 64MB :!: :!: :!: Jest jakaś Inteloska!!! Laptop jest nowy firmy acer :!: Procek 1500Mhz 256DDR :!: :!: Ta gra powinna raczej chodzić :!: :!: Dobra przeinstaluje DX i się odezwe :twisted: :twisted: :twisted:
Ukłądy graficzne w laptopach nie są zazwyczaj projektowane do grania, są poobcinane z wielu funkcji przez gry wymagane, z tąd problem IMHO.
lewymen:Karta grafiki ma 64MB :!: :!: :!: Jest jakaś Inteloska!!! Laptop jest nowy firmy acer :!: Procek 1500Mhz 256DDR :!: :!: Ta gra powinna raczej chodzić :!: :!: Dobra przeinstaluje DX i się odezwe :twisted: :twisted: :twisted:
Ukłądy graficzne w laptopach nie są zazwyczaj projektowane do grania, są poobcinane z wielu funkcji przez gry wymagane, z tąd problem IMHO.
Karta grafiki ma 64MB :!: :!: :!: Jest jakaś Inteloska!!! Laptop jest nowy firmy acer :!: Procek 1500Mhz 256DDR :!: :!: Ta gra powinna raczej chodzić :!: :!: Dobra przeinstaluje DX i się odezwe :twisted: :twisted: :twisted:
Karta grafiki ma 64MB :!: :!: :!: Jest jakaś Inteloska!!! Laptop jest nowy firmy acer :!: Procek 1500Mhz 256DDR :!: :!: Ta gra powinna raczej chodzić :!: :!: Dobra przeinstaluje DX i się odezwe :twisted: :twisted: :twisted:
Wyglada na za słaba graficzna (co za laptop ??)
Przeinstaluj DX
Przeinstaluj DX
Strona 1 / 1