Problem z grą po dołączeniu 64RAM / Pilne !

Witam !
Jestem nowy na tym forum lecz nie o to mi chodzi.Mam pewien problem dotyczący gier ,a dokładniej mówiąc WarCrafta 3.Zainstalowałem 2 dni temu Windows XP Profesional i jak nrazie nie narzekam lecz mam z tą grą problem dokładnie taki sam jak mailem podczas uźytkowania Windows 2000.A więc do sedna przejde co się dzieje.
Gdy uruchamiam grę i znajduję się w menu.Po ok. 20–30 sekudach komputer:
–się sam resetuje
–wychodzi z gry spowrotem do win.
–Lub wyskakuje niebieski ekran z informacja "Trwa zwalnianie pamięci..." dalej nie pamiętam :P
Dzieje się tak odkoąd podłaczyłem dodatkową kość ramu.Miałem 128 podłączyłem 64 więc mam 192RAM.
Jeźeli ktoś zna rozmwiązanie albo moźe mi w jakiś sposób pomóć prosze o odpisanie lub tesh kontakt na GG.
Z góry dziekuję :)

Odpowiedzi: 5

No więc w poglądzie zdzarzeń nic nis znalazłem wykoczył błąd szukałem go po godzinie lecz nie znalazłem.
Grałem 1.5 min.. i wyszedł mi z gry.

Kości ramu mam te same tzn.
Jestem newbie w sprawch sprzętowych.Znjamomy miał ten sam problme i kuzyn mu przestawił coś w biosie i teraz mu chodzi looz dokładnie ten sam problem miał.
Moźe wiecie o co chodzi z tym biosem?
aRomat
Dodano
25.01.2004 19:42:28
hmmmm moze to zle podlaczenie ram'u
a moze napish jaki ram wchepiles i na jakiej plytce glownej
nikoo
Dodano
25.01.2004 19:37:41
Pewnie obie kości pamięci sie ze sobą "gryzą" (tak się czasem zdarza) Jeźeli tak jest to będziesz musiał zamienić sie z kimś jedną kością RAM albo pracować tylko na jednej kości.
ARTI
Dodano
25.01.2004 17:00:44
P.klik na mój komputer–zarządzaj–podgląd zdarzeń.
Sprawdź w logu aplikacji i systemu jakie są błędy.
Sprawdź po czsach co powoduje to zwalnianie pamięci.
MarcinX
Dodano
25.01.2004 16:28:27
Przperaszam jestem newbie jezeli chodzi o XP moźesz mi przybliźyć gdzie jest ta opcja "podgląd zdarzeń" ?
Będe wdzięczny :wink:
aRomat
Dodano
25.01.2004 15:40:38
aRomat
Dodano:
25.01.2004 14:15:43
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1