problem z grą NFS–underground
jaki moźe być powód jeźeli gram w 93 wyścigu i wychodzi mi do windowsa!!! gra jest instalowana poprawnie bez źadnych błedów
Odpowiedzi: 8
Póki co nie mam w ogóle czasu... Moźe pod koniec weekendu coś się znajdzie :wink:
PgX:A moźna wiedzieć jaką :?:
A no moźna – GeForce FX 5200 128MB
Pawek:Nono, to pora pomyslec nad zmianą podpisu 8)
No ale to nie koniec.
Kupiłem tego GeForce oraz MSI KT4AV KT400 i DDR 512 400 MHz.
Jak masz czas i ochote to oczywiście moźesz się pobawić nad moim podpisem.
PS. w niedalekiej przyszłości planuje zakup Athlona 2,8; ewentualnie 2,4 – 2,6.
Pozdrówki
Tomekk:Zmieniłem karte graficzną i problem zniknął (a i w Colinie 3 samochody się brudzą 8) )
Pozdrówki
Nono, to pora pomyslec nad zmianą podpisu 8)
Tomekk:Zmieniłem karte graficzną i problem zniknął (a i w Colinie 3 samochody się brudzą 8) )
Pozdrówki
A moźna wiedzieć jaką :?:
Zmieniłem karte graficzną i problem zniknął (a i w Colinie 3 samochody się brudzą 8) )
Pozdrówki
Pozdrówki
Trudno powiedziec prawdopodobnie cos sie zle instaluje i jest jakis blad. Mialem kiedys podobny problem z gra Max Payne 1. Przy ladowaniu ktoregos pozniomu gra za kazdym razem sie wylaczala ;/. Sprobuj zalatwic sobie inna kopie gry, no chyba ze masz legala.
nie straszcie mnie ;) chociaź i tak sądząc po problemach jakie mam po 80tce to prawie na pewno nie dojde...
moim zdaniem po sieci krąźyła wersja bez jednego filmiku, który powininien włączyć się po 93 wyścigu
moim zdaniem po sieci krąźyła wersja bez jednego filmiku, który powininien włączyć się po 93 wyścigu
teź mam ten błąd :(
Strona 1 / 1