Problem z gierkami na XP

Mam problem z wieloma grami odkad zrobilem format dysku i zainstalowalem XP ponownie ,zawsze obiawy sa takie same menu sie pokazuje wszystko jest git ale gdy juz chce zaczac grac program sie zamyka i wszystko wraca do pulpitu (jak by co to sciagnolem DirectX 9.0b),wczesniej przed formatem tez mialem Xp ale pozyczony od kumpla teraz mam wlasny...
Zalwazylem ze to sie dzieje glownie w nowszych grach wykozystujacych jakies sterowniki ale moze to nie o to biega. Plz pomozcie

Odpowiedzi: 6

hmm w sumie problem jest banalny przynajmniej u mnie tez tak bylo :D, wystarczy wylaczyc sterownik do klawiatury jesli masz :twisted: i wszystko powinno dzialac bez problemu :D
Assass!N
Dodano
21.04.2004 15:04:08
–WasyL– – sterowniki do płyty – łownie ta cześć dot. AGP, sterowniki grafiki , DX. Przeinstalowanie DX z innej paczki czasem pomaga, bo zdarzały się problemy – niby wszystko dobrze, a działać poprawnie nie chciało.
Rebe
Dodano
20.04.2004 08:59:17
Bo winne były dziury :P
McScr@by
Dodano
20.04.2004 02:09:41
Darkman, czy Ty najarany dziennie jestes ? Czytam Te Twoje dzisiejsze posty (stare zreszta tez pamietam) i wychodzi mi, ze albo trawa za mocna byla, albo wymieszana pół na pół z watoliną z kurtki zimowej.

Moze jak nie wiesz o czym piszesz, to daj se spokoj z pisaniem ?
EL NINO
Dodano
20.04.2004 02:01:15
Przewarznie gry niekture niewchodzą pod XP ja jak chcę sobie pograć w coś toszeczke starszego uźywam win98 w XP zdarza się źe czasami gry niewchodzą poprostu billy wypuszcza dziury w systemach i tak to juź bywa gdybo robil dobre to by niebyło updatu ale jak do gier to radze przejść na 98 a pozatym to stabilny system aczkolwiek stary troszeczke
Darkman
Dodano
20.04.2004 00:14:57
1. Instalowales graficzna na jakichs sterach? czy zostawiles na default?
2. w directx wszystko ok, czy jakies konflikty pokazuje?
3. W menadzer–ze urzadzen wszystko ok, czy jakies konflikty pokazuje?
......powiedz jakiego masz kompa i takie tam, podaj jakies szczegoly bo...jakie pytanie...taka odpowiedz :–p
Anonymous
Dodano
18.04.2004 05:00:32
Anonymous
Dodano:
17.04.2004 13:37:51
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1