problem z gg
Witam wszystkich na forum! :)
Mam problem z gg. Mam zainstalowana wersje 6.0 ale caly czas cos sie psuje – a mianowicie nie moge w pelni korzystac z gg. Czesto nie moge sie zalogowac i czekam az gg sie uaktywni, ale najczesciej podczas rozmowy z moimi znajomymi raz jestem dostepny raz nie i tak w kolko – migam jak lampka na choince. Mocno mnie to wkurza (jak i zarowno moich rozmowcow). Co chwile wylaczam sie i wlaczam. Najlepsze jest to ze ja caly czas widze ze jestem dostepny. Moj statjus to: zolte sloneczko– czyli wszystko jest niby ok. Ale moi znajomi co chwile pisza ze nie bylo Ciebie 2,4,5,7,10 minut itd.
Probowalem juz wiele razy od nowa instalowac ale dalej jest to samo. Moj brat ma ten sam problem – nie wiem co sie dzieje. Moze to wina lacza jakie posiadam ?? A kozystam z lacza radiowego...
Pomocy!!! Z gory dziekuje Pozdrawiam....
Mam problem z gg. Mam zainstalowana wersje 6.0 ale caly czas cos sie psuje – a mianowicie nie moge w pelni korzystac z gg. Czesto nie moge sie zalogowac i czekam az gg sie uaktywni, ale najczesciej podczas rozmowy z moimi znajomymi raz jestem dostepny raz nie i tak w kolko – migam jak lampka na choince. Mocno mnie to wkurza (jak i zarowno moich rozmowcow). Co chwile wylaczam sie i wlaczam. Najlepsze jest to ze ja caly czas widze ze jestem dostepny. Moj statjus to: zolte sloneczko– czyli wszystko jest niby ok. Ale moi znajomi co chwile pisza ze nie bylo Ciebie 2,4,5,7,10 minut itd.
Probowalem juz wiele razy od nowa instalowac ale dalej jest to samo. Moj brat ma ten sam problem – nie wiem co sie dzieje. Moze to wina lacza jakie posiadam ?? A kozystam z lacza radiowego...
Pomocy!!! Z gory dziekuje Pozdrawiam....
Odpowiedzi: 17
Chyba wszystkie wersje GG
tutaj: http://gadu–gadu–all.prv.pl/
tutaj: http://gadu–gadu–all.prv.pl/
jesli ktos chce stara wersje gg to moge mu podeslac gdzies mam o ile pamietam
ja znlazłem starą wersje i chodzi mi spoko
ale z szukaniem zeszło mi 2 dni więc wam podpowiem szukajcie na wp bo na google jest lipa :wink:
ale z szukaniem zeszło mi 2 dni więc wam podpowiem szukajcie na wp bo na google jest lipa :wink:
s moze ustawcie zgodnosc z 95 lub 98 i wtedy zobaczyc czy dziala. A tu cytat ze strony GG: "Uwaga! W związku z problemami z działaniem Gadu–Gadu pod systemem Windows 2000 i XP informujemy źe do poprawnej pracy naleźy zainstalować wszystkie uaktualnienia systemu– uźywając polecenia "Windows Update"
no hcyba se jaja robia w tym momencie
no hcyba se jaja robia w tym momencie
Ściągnąć starą wersje :?: Przecieź El Nino napisał źe juź nie chodzą
8) znam odpowiedz jak niechec się wam formatową dyku trzeba ściągnąć starą wersje gg mi to tylko zajeło 2 dni wiec głowa do gory :twisted: :twisted:
właśnie mam ten sam problem z gg
a wasze porady są do d...
ani reinstalacja nie dział ani wasz porady
jedyną moźliwością moźe być wywalenie unowoczesniania z systemu tylko jak to zrobić
widziałem źe jeden próbował ale moźe trosze dokładnie to opisać :twisted:
a wasze porady są do d...
ani reinstalacja nie dział ani wasz porady
jedyną moźliwością moźe być wywalenie unowoczesniania z systemu tylko jak to zrobić
widziałem źe jeden próbował ale moźe trosze dokładnie to opisać :twisted:
Wlasnie o to chodzi, ze na starych wersjach juz nie pogadasz. Takie info znajdziesz na stronie gadugadu.JARMA:Moźe ktoś ma działającą instaleke GG albo wie gdzie to moźna sciagnąć albo moźe byćnawet jakaś najstarsza wersja jaka jest tylko zebym mógł na nie wejść i rozmawiać z innymi
Sprobuj z ta wersja 6.0 – http://programy.mysms.pl/programy/gg60.exe
http://www.idealan.pl/pliki/gg60.exe
JARMA:SIEMANO jestem po formacie i nie mam gg sciagnełem z neta najnowszą wersje i mi nie działa tzn wyskakuje jakis bląd z plikiem gg.exe nie wiem co z tym jest. instalowałem ze 20 razy i cały czas jest to samo próbowałem sciagać teź to z innych stronek ale w kaźdym zciagnietym programie wystakuje ten sam problem moźecie mi pomoc. Moźe ktoś ma działającą instaleke GG albo wie gdzie to moźna sciagnąć albo moźe byćnawet jakaś najstarsza wersja jaka jest tylko zebym mógł na nie wejść i rozmawiać z innymi
Mam ten sam problem... co ciekawe: z mojego kompa korzysta takźe mój brat na osobnym koncie (musi się zalogować, ale system plików to fat32). U niego 'gadacz' działa poprawnie. Ja nie wiem skąd się bierze ten problem, ale go obeszłem stosując inny komunikator... Teraz mam WP KONTAKT i ten programik ma taką funkcję, źe loguje się takźe na konto od GG i jestem u znajomych z GG i z WPK dostępny i mogę z nimi rozmawiać bez przeszkód. Ten program sam zaimportował do siebie listę kontaktów z serwera GG.
SIEMANO jestem po formacie i nie mam gg sciagnełem z neta najnowszą wersje i mi nie działa tzn wyskakuje jakis bląd z plikiem gg.exe nie wiem co z tym jest. instalowałem ze 20 razy i cały czas jest to samo próbowałem sciagać teź to z innych stronek ale w kaźdym zciagnietym programie wystakuje ten sam problem moźecie mi pomoc. Moźe ktoś ma działającą instaleke GG albo wie gdzie to moźna sciagnąć albo moźe byćnawet jakaś najstarsza wersja jaka jest tylko zebym mógł na nie wejść i rozmawiać z innymi
Moźe admin zablokował jakiś port który jest potrzebny do działania tego programu
a mnie gg w ogole sie nie wlacza. nic kompletnie.o co chodzi?
taki prblem maja moi znajomi ale oni maja lacze dzielona na kilka osob i jeden jedzien nonstop na Emule.Lacze ma mniejszy Upload niz download wiec Emule wciaga caly i przez to gg sie tak zacowuje.Nie wiem czy mozna to jakos poloczyc z ta sparwa bo nie wiem czy lacze tu tez jest dzielone
W takim razie sprobuj wpisac w ustawienia GG jakiego proxy. Moze w3cache ?
ale najlepsze jest to ze gdy nie mam gg – to jest kiedy mi zanika – raz jest (jestem dostepny) raz nie ma (jestem niedostepny) net chodzi bez szwanku. Wszsytkie strony wchodza dosyc szybko – caly czas cos ssam np.muze a gg nie chodzi...
Stare wersje GG juz nie chodza. No a tutaj rzeczywiscie moze cos byc z sygnalem radiowym, obciazeniem sieci.Zygo:Moźe zmiana na starszą wersje ci pomorze.
Moźe zmiana na starszą wersje ci pomorze. Moźe mieszkasz w takim miejscu gdzie np. co jakiś czas ci zanika sygnał neta. Czy gdy gg ci sie wyłancz to net normalnie chodzi :?: moźe jakieś robaki sie pozalęgały :wink:
Strona 1 / 1