Problem z GG
Mam uciazliwy problem z gg. Mianowicie gdy ktos zmienia status na dostepny badz zaraz wracam albo napisze do mnie wtedy komputer wydaje "pisk". Wie ktos jak rozwiazac ten problem ?
pozdro alonzo
pozdro alonzo
Odpowiedzi: 9
macie racje
Mialem to samo. Pomoglo tylko zrobienie nowego profilu. Zrob kopie listy kontaktow, wywal stary profil i zrob nowy. Oczywicie zaimortuj kontakty i bedzie dzialac :) Tylko nie rob backupu calego profilu bo nie zadziala. Tylko kontakty i ew. archiwum (ale nie jestem pewien).
tutaj masz DING i tutaj notify
a ja polecam jeszcze odpalic np ACDSee i połazić po folderach z programów czasami maja one fajne dzwieki i mozna sobie coś przywlaszczyć :wink:
a ja polecam jeszcze odpalic np ACDSee i połazić po folderach z programów czasami maja one fajne dzwieki i mozna sobie coś przywlaszczyć :wink:
DZIĘKI !!
btw. Skasowany mam katalog Media jest ktos taki dobry i wrzuci na ftp albo przesle na maila/gg
baronz0r@o2.pl
gg 5161607
Oczywiscie chodzi o ding.wav i notify.wav
btw. Skasowany mam katalog Media jest ktos taki dobry i wrzuci na ftp albo przesle na maila/gg
baronz0r@o2.pl
gg 5161607
Oczywiscie chodzi o ding.wav i notify.wav
baroNx a zmieniałeś wogóle dzwięk w konfiguracji GG, zmien i zobacz czy są zmiany.
Mam wszystkie łatki
Zainstaluj wszystkie aktualizacje... "Windows Update"
Nie nie o to chodzi. Dzwiek wybobywa sie z komputera tak jak przy awarii biosu :[
Wyłączyć dzwięk albo zminieć na inny.
BTW polecam notify.wav dla przychodzącej wiadomości,
a dla statusu ding.wav.
Dostępne z katalogu Media.
BTW polecam notify.wav dla przychodzącej wiadomości,
a dla statusu ding.wav.
Dostępne z katalogu Media.
Strona 1 / 1