Problem z GG w XP błąd 680
Witam mój błąd to cytuję brak sygnału wybierania przy każdej próbie połączenia GG mam najnowsze ikona GG net na pulpicie jak mam skonfigurować system i program żeby gg działało . Instaluję program rejestruję się wszystko jest ok pyta czy ustanowić połączenie daję tak
tworzy ikonę na pulpicie i zaczyna wybierać numer ten -0209581 lecz zaraz wyświetla Błąd 680 brak sygnału wybierania.
Bardzo proszę o pilną pomoc .
System XP prof.
Płyta główna:
Typ procesora AMD Athlon XP, 2000 MHz (15 x 133) 2400+
Nazwa płyty głównej ASRock K7S8X v3 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
Mikroukład płyty głównej SiS 746FX
Pamięć fizyczna 256 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Typ BIOS'u AMI (07/11/03)
Neostrada 512kb, czy w okienku które wyskakuje w chwili połączenia z GG nazwa użytkownika i hasło ma być to co przy rejestracji GG czy hasło i nazwa użytkownika mają być z Neostrady Proszę bardzo o pomoc może ktoś wie jak to ma być skonfigurowane.
Odpowiedzi: 3
Skoro jest zaznaczone stałe połączenie to wejdź w ustawienia GG -> Wtyczka Gadu-Gadu i zaznacz "Nie wyświetlaj okienka ... " i tyle.
Jak w dalszym ciągu nie będzie chciał sie połączyć to w ustawieniach połączenia GG zmień na "Połączenie dial-up".
Nie ma tam za wiele ustawień także dać rade powinieneś bez problemu.
Ale w GG jest ustawione automatyczne wykrywanie połączenia i zaznaczone jest stałe połączenie
Po co chcesz ustanawiać połączenie ?? Przeciez masz połączenie przez Neostradę i dodatkowe Ci nie jest potrzebne. Wyłącz wtyczkę Gadu-Gadu NET czy jakoś tak i skonfiguruj G aby łączyło się przez LAN a nie modem/dial-up
Temat zabieram do programów.
Strona 1 / 1