PROBLEM Z GG HEL ME

Od wczoraj cos gg zaczlo mi szwankowac,po pierwsze nie działaja mi emotki tylko pisze a emotek nie pokazuej sie,a drugi problem mam z opisem,mam opisy jakeis tma i daje kasuj liste i kasuje wpisuje nowy opis i pokazuje sie,wpisuje inny opis ino pokazuej sie ale poprzedniego jzu nie ma na l iscie opsiuw i pokazuja mi sie tamte opsiy co wczesniej usunolem ciagle te same sa, i chcialem sobie nowe knoot zalozyc ale nie da sie od rana prubuej i ciagle wyskakuje ze nie mozna sie polaczyc z serwerem rejestracyjnym i sprubuj puzniej . Prosze o pomoc

Odpowiedzi: 5

Odinstaluj i zainstaluj ponownie wybierz GG w trybie zgodności z win 98 jak nie pomoźe zainstaluj WPKONTAKT I sprawdz czy chodzi opisy GG na WPKONTAKT :).
gumis99999
Dodano
15.02.2005 12:43:11
ostatnio serwery gg maja czeste pady i dzialaja jak chca przeczekaj :wink:
marek321
Dodano
15.02.2005 02:17:55
dzieki Panu bardzo faktycznie byly ozdnaczone aone ale ze mnie glupek hehe ale jeszcze muj poblem caly nie rozwiazany :/:/ nadal cos nie tam am mz opisami na gg i nie moge zalzoyc u siebie nowego konta gg od sobty tak ejszcze nie wiem czemu :(:( ciagle pszie ze nie moge sie polaczyc z serverem rejestracyjym , prosze mi pomuc jeszcze z Gory Dziekuje:)
djgrzesiek
Dodano
14.02.2005 23:31:04
witam dziekuje bardzo ale ze mnie gapa opdznaczoe bylo wyswietlanie emotikoneg buaha ale ze mnie glupek ale no cos i tka opisy nie dzialaja cos sie zfajczylo i w dodatku nie moge zalzoyc nowego knota nie wiem czemu tak ejst :(:( prosze mi pomuc jeszcze
djgrzesiek
Dodano
14.02.2005 23:28:45
Sprawdz czy zaznaczone wyświetlaj EMOTOKINY w ustawienia–> grafika
gumis99999
Dodano
14.02.2005 21:16:14
djgrzesiek
Dodano:
13.02.2005 19:34:34
Komentarzy:
5