Problem z Gf galaxy 6600gt
Witam proszę o poradę na temat mojego gf galaxy 6600gt kłopot polega na tym źe mam problem z graniem w cokolwiek gra chodzi przez 10 min elegancko a potym czasie zwisa całkowicie z śmieciami na ekranie albo kompa mi resetuje. prubowałem juź róźnych sterowników i nic bez rezultatu Proszę o pomoc!!!!
Odpowiedzi: 10
fundamentalnie :lol: sądze, źe powinieneś zmienić zasilacz na coś normalnego, moźe chociaź na modecom'a BEZ napisu feel.
Chłodzenie karty jest ok napięcia podałem wam z biosu natomiast przychylam sie przy spiderko zrobie jak mówisz zobacze na innym kompie
Te napięcia wyglądają kiepsko. Bardzo kiepsko.
Natomiast zapewne były mierzone bez obciąźenia kampa jakimiś aplikacjami. Zmierz je podczas gry.
Natomiast zapewne były mierzone bez obciąźenia kampa jakimiś aplikacjami. Zmierz je podczas gry.
a sprawa chłodzenia karty w jakim stanie ?
Albo napięcie +3.3V wywaliło się o ponad 0.30V do góry, to sporo. Polecam sprawdzić karte na innym komputerze lub (lepiej) z innym, lepszym zasilaczem. Ten Feel to padło, szczerze mówiąc.
skoro karta wali artami to moźe oznaczać źe ma pamięci uszkodzone.
+12,167v
+5,278v
+3,697v
to podaje mój bios
+5,278v
+3,697v
to podaje mój bios
O napięcia +3.3V, +12V i +5V mi chodziło.
Modecom feel 400w pfc/MSI kt6 delta–sr (ms–6590 v2.0)/semp2500+/2x512 i 1x 256 pc3200 kingston. Wszystko mam nie kręcone obecnie mam najnowsze stery producenta nv 81.98 jeźeli chodzi o napięcie procka to 1.6v
Jaki zasilacz? Jaka płyta główna?
Jakie masz napięcia?
Jakie masz napięcia?
Strona 1 / 1