Problem z GeForce FX 5700 128bit 128MB z AGP
Mam problem z kartą GeForce FX 5700. Została podłączona pod port AGP, jednak komputer wykrywa ją pod PCI. Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 4
Niestety ma to znaczny wpływ.
Kiedyś miałem z GF4 Ti od MSI taki problem i to na sterownikach z kartą dostarczonych – ale za to na nich miałem na TV obraz w kolorze.
Przegrzebąłem kilkanaście wersji driverów nim prawidłowo zacźęło mi się pokazywać:
AGP ilość pamięci ,a i obraz w kolorze.
moźesz jeszcze popóbować z driverami do obsługi chipsetu – tum oze leźeć problem – wersja obsługi AGP.
Kiedyś miałem z GF4 Ti od MSI taki problem i to na sterownikach z kartą dostarczonych – ale za to na nich miałem na TV obraz w kolorze.
Przegrzebąłem kilkanaście wersji driverów nim prawidłowo zacźęło mi się pokazywać:
AGP ilość pamięci ,a i obraz w kolorze.
moźesz jeszcze popóbować z driverami do obsługi chipsetu – tum oze leźeć problem – wersja obsługi AGP.
Dzięki. Ale czy to ze jest ona wykrywana pod PCI ma duźy wpływ na szybkość karty? A jeśli chodzi o sterowniki to juź troche tego insatlowałem i jak do tej pory nadal jest wykrywana pod PCI.
Natomiast jeźeli dotyczy to właściwości karty przy opisie sterownika to przeba pobawić się driverami – zmiana i ew. przeinstalować oprogramowanie obsługi chipsetu płyty.
Jeźeli chodzi Ci o to to "ten typ(xp) tak ma :D :D :D :D
Strona 1 / 1