Problem z funkcją " wyszukaj "

Witam serdecznie.

Mam mały problemik z funkcją " wyszukaj ",

mianowicie:

Gdy szukam jakiegokolwiek pliku na swoim komputerze,
i wyszukiwarka ruszy, po chwili wyskakuje okienko z informacją źe "wystąpił błąd z aplikacją 'iexplore.exe' , bądź 'explore.exe' (jedno z dwóch, niepamiętam)", wyszukiwarka się zawiesza i tyłek zimny...muszę zrobić restart komputera...

Podobny problem mam teź podczas korzystania z internetu (ten sam komunikat), chodź w tym przypadku problem ten występuje stosunkowo źadko.

Odpowiedzi: 5

chyba chodzi ci o uruchomienie tego programu "konsola odzyskiwania" a bootowanie to chyba włoźenie płytki z windowsem do napędu , kurde piszecie fachowymi określeniami a doczynienia macie z laikami, komp mi się sypie – wysiadło juz przywracanie systemu, teraz lupka, chyba czas na zrobienie systemu od nowa !
Pogadam z jakimś informatykiem bo to co mam tu zrobić to juz trochę wyźsza szkoła jazdy, albo znajomy zrobi mi system na nowo bo te grzebanie w tym choler*ym windowsie mnie juz dobija , źaluję tylko źe od początku nieuczyłem się na Linuxie – teraz juz zabardzo przyzwyczaiłem się do tego wiecznie sypiacego się choler*ego win XP, a na ponowną naukę brak czasu

W kaźdym razie dzięki za zainteresowanie się moim tematem Pozdrawiam.
mariuszfojcik
Dodano
08.02.2006 22:20:41
Po piewsze nie wiem czy to chodzi o to, ale:
Wszystko jest ładnie i składnie napisane w pomocy systemowej.

Konsola odzyskiwania, po zbootowaniu płytki Windowsa
damiancore
Dodano
08.02.2006 20:20:23
ładnie... yno(tylko)po pierwsze: kaj(gdzie) je (jest) "konsola odzyskiwania" ??? :D :? :?: :!:

(Win XP prof.)

...potym byda dali pytoł (potem będę dalej pytał) :D
mariuszfojcik
Dodano
08.02.2006 20:16:32
ładnie... yno(tylko)po pierwsze: kaj(gdzie) je (jest) "konsola odzyskiwania" ??? :D :? :?: :!:

(Win XP prof.)

...potym byda dali pytoł (potem będę dalej pytał) :D
mariuszfojcik
Dodano
08.02.2006 20:16:32
Być moźe, naleźy w Twoim przypadku podmieniec explorer'a poleceniem expand z konsoli odzyskiwania.
Choć głowy sobie uciąć bym nie dał.
damiancore
Dodano
07.02.2006 19:06:39
mariuszfojcik
Dodano:
07.02.2006 18:52:43
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1