Problem z FTP
Mam program FlashFXP i nie wiem czemu ale z zadnym serwerem nie chce mnie połączyć. Uzywałem kiedys WS FTP czy jakos tak i z nim problemów nie było. Przesiadłem sie na FlashFXP dlatego, ze słyszałem ze jest niby jednym z lepszych programów tego typu.
Odpowiedzi: 19
Przepraszam za te przekleństwa,ale człowieka ponoszą czasem nerwy.Szczególnie denerwuje mnie jedna osoba pewnie wiecie kto??????
Bredzisz jak zwykle, ale tak to juz jest, gdy ktos nie rozumie co napisane w ojczystym jezyku.Bagiet:ty jesteś cieciem mowie ci ty opisujesz tu jakieś zon alarmy co myślisz ze się zabezpieczysz hahaha.
Hakerze powinieneś iść qrwa do roboty,a niedo kompa kto cię tam wogole wpuśćił.
Tylko bez wulgaryzmów prosimy, A się wyzywać to se moźesz na PW czy w gg a nie na forum.
ty jesteś cieciem mowie ci ty opisujesz tu jakieś zon alarmy co myślisz ze się zabezpieczysz hahaha.
[B3T0N]
NIE PRZEGINAJ !
[B3T0N]
NIE PRZEGINAJ !
ty jesteś cieciem mowie ci ty opisujesz tu jakieś zon alarmy co myślisz ze się zabezpieczysz hahaha.
[B3T0N]
NIE PRZEGINAJ !
[B3T0N]
NIE PRZEGINAJ !
Bez przesady. W testach Zone wychodzil nawet gorzej niz ten systemowy. Lepszy jest tylko moze dlatego, ze moze blokowac ruch wychodzacy.roadrunner:wg mnie nie ma to sensu, zone alarm i tak jest lepszy od firewalla xp
Tomcio:Poza tym czy korzystać z systemowej zapory jeźeli mam Zone alarm ?
wg mnie nie ma to sensu, zone alarm i tak jest lepszy od firewalla xp
Nie jestem secem od kompów, więc pytam. Jak wyłaczyć w zaporzew XP ten port 21 abym mógł korzystać z ftp przy ściąganiu?? Poza tym czy korzystać z systemowej zapory jeźeli mam Zone alarm ? Zgóry dzięki za cierpliwe tłumaczenie.
Spoko Lammpatix.Lammpatix:No dobrze... przepraszam :)
Wiem, źe był tam przecinek który zmieniał zupełnie treść Twojego zdania, ale... wyglądało to tak śmiesznie, źe nie mogłem się powstrzymać od "przekręcenia" trochę treści Twojego postu poprzez pominięcie tego właśnie przecinka :)
Dziwnie byloby, gdyby tam tego przecinka nie bylo :wink: .
No dobrze... przepraszam :)
Wiem, źe był tam przecinek który zmieniał zupełnie treść Twojego zdania, ale... wyglądało to tak śmiesznie, źe nie mogłem się powstrzymać od "przekręcenia" trochę treści Twojego postu poprzez pominięcie tego właśnie przecinka :)
Niedokladnie czytasz posty. Wytlumacz mi po co wylaczac caly program, skoro mozna otworzyc tylko port odpowiedzialny za FTP ?Lammpatix:Proponuję więc go wyłączyć skoro nic innego się nie da :):):):):):):):):):)
Niedokladnie czytasz posty. Wytlumacz mi po co wylaczac caly program, skoro mozna otworzyc tylko port odpowiedzialny za FTP ?Lammpatix:Proponuję więc go wyłączyć skoro nic innego się nie da :):):):):):):):):):)
EL ZAQRKA:Problemy z polaczeniem z serwerami FTP sprawia systemowy firewall – jesli oczywiscie uzywasz XP. Mozesz go albo wylaczyc, albo wylaczyc tylko port 21.
Proponuję więc go wyłączyć skoro nic innego się nie da :):):):):):):):):):)
No i tak trzymaj. :wink:
No i tak trzymaj. :wink:
Dzięki pomogło :D
Poszukaj w tym programie ustawien. Zmien tryb polaczenia i sprobuj sie laczyc przez tryb "pasywny".
jest tylko jeden problem... nie uzywam tego firewalla
Problemy z polaczeniem z serwerami FTP sprawia systemowy firewall – jesli oczywiscie uzywasz XP. Mozesz go albo wylaczyc, albo wylaczyc tylko port 21.