Problem z folderem :(

witam mam pewien problem ściągnąłem z internetu pliki podzielone na części i je rozpakowałem do folderu po czym chciałem folder ukryć w folderze WINDOWS przed bratem źeby się nie mógl go doszukać ;) tymczasem przypadkowo wsadziłem go niechcący do folderu jednej z poprawek do windowsa :(
próbowałem odinstalować poprawkę lecz nawet po odinstalowaniu poprawki foldery poprawki usuwały się lecz ten jeden uciąźliwy folder który ukryłem przed bratem za nic nie chce się usunąć. te oba foldery znajdują się w folderze głónym poprawki. co ciekawe przed przypadkowym włoźeniem tegoź folderu do folderu poprawki zajmował on ponad 100MB to teraz gdy daję jego właściwości nie zajmuje nawet 1 bajta :shock: błagam o pomoc mam windowsa XP z service packiem 1 i wszystkimi poprawkami... JAK GO USUNĄĆ ???!!! poza tym nie chce nawet zmienić atrybutów ani nazwy pliku (???) wypisująć magiczny błąd "odmowa dostępu" PO PROTSU ODMOWA DOSTĘPU DO WSZYSTKIEGO !!!??? nie pomaga równieź wyłączenie procesów przez menedźer zadań ;(

p.s. czy obraz trzeba umieścić na serwerze aby moźna go było dać do załącznika ???

Odpowiedzi: 4

O sposobach usuwania folderów/plików których z jakiś powodów nie moźemy usunąć "normalnie" było juź na forum parokrotnie, wystarczy zobaczyć w archiwum.

Spróbuj usunąc plik w trybie awaryjnym z konta Admin.
Moźesz takźe spróbować za pomocą konsoli odzyskiwania danych (R) z płyty instalacyjnej systemu wydajac polecenie del scieźka albo za pomocą WC/TC ( Win. Commander/Total Commander ).
McScr@by
Dodano
30.08.2004 22:38:21
dziękuwa za pomoc...
mazgaj1
Dodano
30.08.2004 13:43:53
dziękuwa za pomoc...
mazgaj1
Dodano
30.08.2004 13:43:53
dziękuwa za pomoc...