Problem z Flashget'em
Mam flashget'a 1.60a i podczas sciagania nim plikow wyskakuja mi okienka reklamowe GreenCard. Najbardziej wkurzajace jest to, ze czesto w czasie grania tak wlasnie sie dzieje i w najmniej oczekiwanym momencie minimalizuje mi gre :(. Jak mam se z tym poradzic bo juz mnie .urwica bierze :D. Tylko, zebyscie mi nie pisali, zebym sciagal pliki innym progrsem :P. Z goory thx!
Odpowiedzi: 17
Albo zainstaluj inną wersie. Dziwne bo ja nigdy takiego problemu z nim nie miałam. Nawet jak cos robie a się coś sciąga w tle.
Proponuję adeware i będzie dobrze
poradzic sie da
aligator:Zakup ten program i po problemie będzie zapewne :wink:
Racja, chyba jednak zmienie programik skoro nic nie mozna na to poradzic, ale dzieki za dobre checi :wink:
:? tyle ze chyba w czasie grania wlasnie cos sciaga to za bardzo nie moze wylaczyc
albo przerzuc sie na get righta :lol: :lol:
albo przerzuc sie na get righta :lol: :lol:
stahumir:Tylko, zebyscie mi nie pisali, zebym sciagal pliki innym progrsem :P
wylacz flashgeta jesli ci dziala w tle :)
stahumir:No wlasnie to nie bardzo dziala, chyba ze trzeba jeszcze w cos skofigurowac w programiku
moze wystarczy jeszce jakims adaware system przeskanowac i szpiegow wywalic :?:
No wlasnie to nie bardzo dziala, chyba ze trzeba jeszcze w cos skofigurowac w programiku
No własnie. Google Toolbar i po kłopocie! :!:
stahumir:Pawel_k:a google tolbar+zablokowane popupy niestarcza :?: mam to i jakos wyskakujacych uśmiechnij niezauwazylem :P
Eeee, nie rozumiem, hehe, co ma do tego google toolbar?
a bo blokuje pewne wyskakujace okienka....
Pawel_k:a google tolbar+zablokowane popupy niestarcza :?: mam to i jakos wyskakujacych uśmiechnij niezauwazylem :P
Eeee, nie rozumiem, hehe, co ma do tego google toolbar?
a google tolbar+zablokowane popupy niestarcza :?:
mam to i jakos wyskakujacych pierdolek niezauwazylem :P
mam to i jakos wyskakujacych pierdolek niezauwazylem :P
aligator ale jesteś dosłowny, aź kapcie z wraźenia mi spadły :P :mrgreen:
stahumir:moze jest jakies inne rozwiazanie?
Ta, ukraść moźna. Pasi :?:
Oj, coś zbytnio nie jesteś domyślny.
Zmodyfikowane przykazanie 7.
Zmodyfikowane przykazanie 7.
Och aligator dziekuje za tak wyczerpujaca odpowiedz, ale jakos nie spieszy mi sie, zeby za niego placic :P moze jest jakies inne rozwiazanie?
Zakup ten program i po problemie będzie zapewne :wink:
Strona 1 / 1