problem z FireFox
mam fire foxa i gdy wchodze na strone nie moge tego obejrzeć: http://free.polbox.pl/d/danosm/sym/graw.html
jaka wtyczka jest potrzebna bo sam firefox nie moźe jej znaleść?
jaka wtyczka jest potrzebna bo sam firefox nie moźe jej znaleść?
Odpowiedzi: 8
kinio:wczoraj wyskakiwał komunikat źe fire fox nie ma zainstalowanych odpowiednich wtyczek. klikam aby sam pobrał i nic, szuka szuka... źaden komunikat nei informuje mnie czego mi brak. jeszcze w czoraj ta strona była dostepna ale dzisiaj pisze ze przekroczono limit czasu połączeń. moja wersja fire fox'a to: 1.0.2
mam ff 1.4 ale to wina firefoxa nie jest, bo pod IE ta strona teź nie działa.choć niewykluczone źe jeśli znów zacznie działać to nie będzie wymagała jakiś wtyczek :)
wczoraj wyskakiwał komunikat źe fire fox nie ma zainstalowanych odpowiednich wtyczek. klikam aby sam pobrał i nic, szuka szuka... źaden komunikat nei informuje mnie czego mi brak. jeszcze w czoraj ta strona była dostepna ale dzisiaj pisze ze przekroczono limit czasu połączeń. moja wersja fire fox'a to: 1.0.2
wczoraj mi działała, dziś nie – moze ma jakieś limity transferu :P
IMHO wina leźy po stronie tej witryny.Otóz wyskakuje Ci to okienko informujące źe strona jest niedostępna itd ?
U mnie teź tak jest ,ale mam włączone wyśietlanie komunikatu w oknie przeglądarki zamiast tego okna i wywala mi takie cuś :
Więc wychodzi na to źe stronka jest po prostu przeciąźona lub wogóle niedziała.
U mnie teź tak jest ,ale mam włączone wyśietlanie komunikatu w oknie przeglądarki zamiast tego okna i wywala mi takie cuś :
Błąd – przekroczono limit połączenia sieciowego
Podczas nawiązywania połączenia z wybraną stroną przekroczono limit połączenia sieciowego. Przyczyną wystąpienia błędu mogą być problemy sieciowe, które uniemoźliwiają przesłanie wymaganych danych w ustalonym przedziale czasowym lub witryna, z którą nawiązywane jest połączenie jest w tej chwili odwiedzana przez duźą liczbę uźytkowników, przez co czas odpowiedzi witryny znacznie wydłuźył się. W takim przypadku najlepiej ponowić próbę nawiązania połączenia za jakiś czas.
Więc wychodzi na to źe stronka jest po prostu przeciąźona lub wogóle niedziała.
kinio:jesteś tutaj od pomagania WAŚĆU? Czy moźe nie masz dzisiaj dobrego chumoru :wink:
przecieź ni tworzył bym takiego postu jakbym nie miał problemu, czyź nie? :wink:
Tu nikt nie jest od pomagania , raczej przebywa tu z własnej nie przymuszonej woli swój czas poswiecając nie z przymusu jakiegoś ale z czystej przyjemności :) .
W jakiej wersji masz tego FF?, a moźe Java potrzebna jest by oglądać tą stronę? trudno zgadnąć co masz , w jakiej wersji zainstalowane a czego nie, póki ...sam tego nie napiszesz.
Czymm się dokładnie objawia ten "brak wejścia na stronę"?
Ja mam Firefoxa i jest normalnie "kliknij aby pobrać tę wtyczkę"
jesteś tutaj od pomagania WAŚĆU? Czy moźe nie masz dzisiaj dobrego chumoru :wink:
przecieź ni tworzył bym takiego postu jakbym nie miał problemu, czyź nie? :wink:
Jakoś wchodzę na ta stronę i nic mnie nie przegania , tak więc cóś ściemniasz Waść :wink: .
Mam wtyczkowstręt , więc nie wiem jakie mam .
:wink: :lol:
Mam wtyczkowstręt , więc nie wiem jakie mam .
:wink: :lol:
Strona 1 / 1