problem z filmami
nie wiem co jest grane kilka dni temu odinstaloalem divx itd itp po to zeby zainstalowac nowsze i teraz nie chce mi odtwarzac zadnych filmow mam juz divx xvid ffdshow ac3filter czyli standardowo to co powinno byc...wczesniej na tej konfiguracji wszystko mi dzialalo a zmnienilem tylko dlatego ze jeden film kiepsko dzialal cholercia
jak wlaczam film w media player widze info ze plik jest uszodzny potem wywaal blad "Identyfikator błędu = 0xC00D1199, Identyfikator warunku = 0x00000000" w innych programach to samo z tym ze bez opisu bledu jakas czarna magia wczesniej przeciez dzialao
POMOCY
dzieki z gory
pozdrawiam
mumol
zainstalowalem tez ALLPlayer w nim widze info ze nie mam divx (jak to nie mam jak mam wersje 5.1.1)
dodalmem divx wersje 3...nadal bez zmian (przeciez nei bede instalowal jeszcze raz windowsa)
w programie AVI codec niby wszytsko jest OK ale filmy nie ida
a w programie GSPOT wywala mi blad ( – – ** Problem ** ** File Missing: C:WINDOWSSystem323ivxDSDecoder.ax ) skad go sciagnac ? co to jest ?moze przy odinstalowywaniu cos sie pokisilo ?
dzieki
jak wlaczam film w media player widze info ze plik jest uszodzny potem wywaal blad "Identyfikator błędu = 0xC00D1199, Identyfikator warunku = 0x00000000" w innych programach to samo z tym ze bez opisu bledu jakas czarna magia wczesniej przeciez dzialao
POMOCY
dzieki z gory
pozdrawiam
mumol
zainstalowalem tez ALLPlayer w nim widze info ze nie mam divx (jak to nie mam jak mam wersje 5.1.1)
dodalmem divx wersje 3...nadal bez zmian (przeciez nei bede instalowal jeszcze raz windowsa)
w programie AVI codec niby wszytsko jest OK ale filmy nie ida
a w programie GSPOT wywala mi blad ( – – ** Problem ** ** File Missing: C:WINDOWSSystem323ivxDSDecoder.ax ) skad go sciagnac ? co to jest ?moze przy odinstalowywaniu cos sie pokisilo ?
dzieki
Odpowiedzi: 2
Czasami zdarza sie, ze potrzeba wersji starszej tego kodeka – 3.xxmumol:zainstalowalem tez ALLPlayer w nim widze info ze nie mam divx (jak to nie mam jak mam wersje 5.1.1)
sciagnij sobie programik do odtwarzania filmow allplayer ma on opcje updatu tzn ze jak go sciagniesz i wejdziesz w ustawienia to program sam uzupelni wszysctkie nowe i brakujace kodeki – daje słowo ze w tedy w 99% wszystko bedzie działac
Strona 1 / 1