problem z filmami

nie wiem co jest grane kilka dni temu odinstaloalem divx itd itp po to zeby zainstalowac nowsze i teraz nie chce mi odtwarzac zadnych filmow mam juz divx xvid ffdshow ac3filter czyli standardowo to co powinno byc...wczesniej na tej konfiguracji wszystko mi dzialalo a zmnienilem tylko dlatego ze jeden film kiepsko dzialal cholercia
jak wlaczam film w media player widze info ze plik jest uszodzny potem wywaal blad "Identyfikator błędu = 0xC00D1199, Identyfikator warunku = 0x00000000" w innych programach to samo z tym ze bez opisu bledu jakas czarna magia wczesniej przeciez dzialao
POMOCY
dzieki z gory
pozdrawiam
mumol
zainstalowalem tez ALLPlayer w nim widze info ze nie mam divx (jak to nie mam jak mam wersje 5.1.1)
dodalmem divx wersje 3...nadal bez zmian (przeciez nei bede instalowal jeszcze raz windowsa)

w programie AVI codec niby wszytsko jest OK ale filmy nie ida
a w programie GSPOT wywala mi blad ( – – ** Problem ** ** File Missing: C:WINDOWSSystem323ivxDSDecoder.ax ) skad go sciagnac ? co to jest ?moze przy odinstalowywaniu cos sie pokisilo ?

dzieki

Odpowiedzi: 2

mumol:
zainstalowalem tez ALLPlayer w nim widze info ze nie mam divx (jak to nie mam jak mam wersje 5.1.1)
Czasami zdarza sie, ze potrzeba wersji starszej tego kodeka – 3.xx
EL NINO
Dodano
02.12.2003 11:23:11
sciagnij sobie programik do odtwarzania filmow allplayer ma on opcje updatu tzn ze jak go sciagniesz i wejdziesz w ustawienia to program sam uzupelni wszysctkie nowe i brakujace kodeki – daje słowo ze w tedy w 99% wszystko bedzie działac
Anonymous
Dodano
02.12.2003 04:45:12
mumol
Dodano:
02.12.2003 00:12:33
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1