problem z filmami

Nie mge odtworzyc filmow dowolnym odtwarzaczaem z napisami gdysz prawie zawsze te programy(allplayer, bestplayer, vplayer...)wieszaja sie i musze resetowac komputer. Inna sprawa z playerami ktore nie obsluguja napisow, gdyz tam dziala mi wszystko poprawnie. Nie sadze by byl to problem z kodekami gdyz probowalem instalowac rozne pakiety kodekow i zawsze to samo, nawet robilem format dysku i nic nie pomoglo. Co moze byc przyczyna ze filmy wieszaja sie gdy je otwieram przez playery obslugujace napisy? Prosze o pomoc!

Odpowiedzi: 3

yatomma:
Nie mge odtworzyc filmow dowolnym odtwarzaczaem z napisami gdysz prawie zawsze te programy(allplayer, bestplayer, vplayer...)wieszaja sie i musze resetowac komputer. Inna sprawa z playerami ktore nie obsluguja napisow, gdyz tam dziala mi wszystko poprawnie. Nie sadze by byl to problem z kodekami gdyz probowalem instalowac rozne pakiety kodekow i zawsze to samo, nawet robilem format dysku i nic nie pomoglo. Co moze byc przyczyna ze filmy wieszaja sie gdy je otwieram przez playery obslugujace napisy? Prosze o pomoc!

mam podobny problem i nie wiem co zrobic
jak uda ci sie uporac z tym prosze przeslij mi jakies wytyczne moj adres maja193@interia.pl
Anonymous
Dodano
18.03.2004 18:02:47
Ty tu nie pisz na nam ile by Ci to zajęło, bo i tak nie masz racji (no chyba, źe masz jakieś dolegliwości :twisted: ).

Mnie natomiast nie chce się na siłę Cię uszczęśliwiać i udowadniać jednocześnie, źe za pomoca opcji 'wyszukiwanie' znalezienie podobnych topiców nie zajmie więcej niź 20 minut...
Pawek
Dodano
06.03.2004 00:41:08
wyszukanie tego czego szukam w takim zbiorze zajelo by mi pol dnia
Anonymous
Dodano
06.03.2004 00:28:09
Anonymous
Dodano:
05.03.2004 23:44:39
Komentarzy:
3