problem z filmami

mam problem – cos sie stalo z moim kompem i nie moge odtwarzac filmow, dzialaja tylko te odtwarzane w PowerDVD i DivX Player, czyi nie dziala Windows Media Player i Sub–Edit Player, od tego czasu instaowalem SpyRemovera i robilem porzadki nim i wlasnie PowerDVD, nie wiem czy to cos zalezy, kodeki nie wysiadly, DivX Player byl instalowany juz po wykryciu usterki. w VPlayerze pisze: "Nieokreslony blad" w Sub–Edit Playerze: "F:Ja, RobotJa, Robot.avi
Nie znaleziono kombinacji filtrow do zrenderowania strumienia.
AviTag: XVID", a w WMP: "Program Windows Media Player nie moźe odtworzyć pliku. Odtwarzacz moźe nie obsługiwać tego typu pliku lub kodera–dekodera uźytego do skompresowania pliku." Takze nie dzialaja w AllPlayer – mimo sciagania najnowszych wersji kodekow. Kodeki deinstalowalem i instalowalem ponownie. Wyrzucalem z rejestru (nie wiem czy do konca), wyrzucalem poprzez EasyCleaner. Mysle ze zawinil SpyRemover. Nie wiem jak to naprawic :( Po kazdej operacji restart winda i nic :( prosze o pomoc!!!

Odpowiedzi: 2

mysle ze byloby to mozliwe gdybym tylko nie odinstalowal SpyRemovera :(
Artek101
Dodano
14.02.2005 22:51:42
A ten SpyRemover nie robi kopii tego co czyści.Sprawdź czy gdzie nie ma do przywrócenia tego co pousuwał
Seeker
Dodano
14.02.2005 22:44:36
Artek101
Dodano:
14.02.2005 21:13:42
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1