Problem z fifą 2006 odpalam z DAEMON Tools
problem zaczyna się jak odpalę grę i na początku pojawia się komunikat źeby wyłączyć wirtualny dysk i odpalić ponownie grę
Odpowiedzi: 7
No i jest nowa wersja 4 która "wymiata"
raz dzięki za odpowiedz i pozdrawiam
oskardom:DAEMON Tools vr 3.47 i chodzi bez problemów pozdrawiam
No widzisz u ciebie na wersji 3.47 chodzi, a ja musialem sie gimnastykowac :wink:
dzięki za odpowiedz, tu tylko chodzi o wygodę a tak przy okazji ściągłem najnowszy DAEMON Tools vr 3.47 i chodzi bez problemów pozdrawiam
A wiec ufam ze twoja gra to oryginal i robisz kopie bezpieczenstwa na wlasny uzytek !!!
Gra jest zabezpieczona SafeDisc 3.20 i zrobienie normalnej kopi z oryginalu i zamnotowanie jesj w wirtualnym napedzie nie da rezultatu.
Sproboj zrobic kopie programem Alcochol 120%,predkosc odczytu ustawiona na x8, z profilu wybierz emulacje SafeDisc 2/3. Po zrobieniu kopi mozliwe ze bedzie trzeba jeszcze po zamontowaniu w wirtualnym napedzie wlaczyc opcje ukryj ATIP nosnika.
Mozesz takze zrobic obraz i gdy chcesz uzywac tego obrazu w Daemon–Tools,mozliwe ze bedzie potrzebny program do ukrywania wirtuala,zwie sie to Antiblaxx, program niestety platny.
(Mam nadzieje ze nie lamie w ten sposob regulaminu forum,jesli tak to prosze Administratora, bardz Moderatora o usuniecie tego postu)
Gra jest zabezpieczona SafeDisc 3.20 i zrobienie normalnej kopi z oryginalu i zamnotowanie jesj w wirtualnym napedzie nie da rezultatu.
Sproboj zrobic kopie programem Alcochol 120%,predkosc odczytu ustawiona na x8, z profilu wybierz emulacje SafeDisc 2/3. Po zrobieniu kopi mozliwe ze bedzie trzeba jeszcze po zamontowaniu w wirtualnym napedzie wlaczyc opcje ukryj ATIP nosnika.
Mozesz takze zrobic obraz i gdy chcesz uzywac tego obrazu w Daemon–Tools,mozliwe ze bedzie potrzebny program do ukrywania wirtuala,zwie sie to Antiblaxx, program niestety platny.
(Mam nadzieje ze nie lamie w ten sposob regulaminu forum,jesli tak to prosze Administratora, bardz Moderatora o usuniecie tego postu)
myślę źe jest sposób, na uruchomienie gry z wirtaulnego dysku poniewaź jest to duźa wygoda, większośc gier mam w ten sposób i nie muszę szukać płyty źe jakąś grę uruchomić tak więc to nie sztuka uruchomić mi grę z płyty
No tonie odpalaj z wirtualnego tylko z oryginalnej plyty,gra ma zabezpieczenie przed takim wlasnie zastosowaniem...
Strona 1 / 1