Problem z explorer.exe po aktualizacji XP
Witam serdeczenie,
może ktoś już miał coś podobnego i zna przyczynę i sposób jak to usunąć.
Otóż, po ostatniej automatycznej aktualizacji WinXp zacząłem mieć problemy z explorer.exe - sam zaczął się zawieszać, resetować, tak samo jak inne programy. Przed aktualizacją nie miałem takich problemów. Zazwyczaj explorer wiesza się, gdy podłączam dyski flash, karty pamięci z kamer i aparatów, jak otwieram kilka folderów na raz.
Cholernie mnie to denerwuje i przeszkadza w pracy. Ostatnio to się nasila. Explorer wariuje też jak nigdy, kiedy gram w HOM&M III wyłaczając siebie i grę :/ przed aktualizacją win xp która miała miejsce jakiś tydzień, max 2 temu nie miałem żadnego z tych problemów. I to nie tyczy się jednego komputera, ale kilku o różnych parametrach. Na każdym XP Home SP3.
proszę o pomoc !
Pozdrawiam serdecznie,
Tom.
Odpowiedzi: 5
W Dodaj/Usuń programy po zaznaczeniu "Pokaż aktualizacje" masz.
Nie wiedziałem, że tak można ! :) dzięki bardzo za pomoc ! Zaraz poszukam jak to usunąć ! :)
dzieki,
pozdrawiam !
Wiesz - skoro jesteś pewny tego, że to problem aktualzacji to ... odinstaluj te aktualizacje.
Dziękuję za odpowiedź.
Nic z tych rzeczy, mówie - przed aktualizacją nie miałem takich problemów wszystko działało ładnie i sprawnie. Po aktualizacji zaczęły się dziać takie problemy... :(
naprawde nie wiem czym to mogło być spowodowane.
Podgląd zdarzeń informuje o jakichś anomaliach ?
Jakiś programik w tle działajacy nie powoduje kłopotów ?
Strona 1 / 1