Problem z Explorer–em

Witam
Mam maly problemik jak w temacie. dotyczy on ladujacej sie grafiki na stronie. laduje sie ona straszeni wolno. np.zdiecia na stronie allegro badz inne ( głownie zdiecia ) obrazki graficzne. laduja sie strasznie wolniutko.

jesli ktos ma pomysl co moglo spowolnic prace Ex niech sie podzieli.

Wielkie dzieki Srebroo.

Odpowiedzi: 3

hmm miły dla oka sprawa dyskusyjna ale jesli moge cie prosic zainstaluj mozzile albo opere dla spokojnosci bedziemy wiedziec na czym stoisz albo poczekajmy ale starszyzna odklika pamiętam tez maiałem wixy z explorerem ale takie dziwne ze niemogłem nic totalnie nic wpisac w pasek szukania google i adresu wszystko inne działało wiem ze podpadne teraz Rebe I El Nino ale załozyłem temat a po 10 minutach formata robiłem :roll: :wink: wiesz niczego Tobie nie sugeruje ale jak faktycznie sie przywiązałes do IE a on ma bonki i to jakies hmm dziwne to albo starszyzna pomoze albo nowy system
Rudiczek
Dodano
04.01.2005 17:07:15
co do łacza to wszysto chyba jest wpozadku bo problem ten wystepuje o kazdej poze dnia i nocy. spr. np. nocy okolo 3:00 i bylo tak samo jak kolo godziny 19:00 wiec lacze nie pada. co do przegladarki nie testowalem innej.Ix jest mila dla oka i przezwyczailem sie juz do niej.
Srebroo
Dodano
04.01.2005 16:47:31
a moze łącza padają? robiłes testy na innych przeglądarkach?
Rudiczek
Dodano
04.01.2005 16:28:47
Srebroo
Dodano:
04.01.2005 16:21:25
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1