problem z emule
wiecie moźe jak ustawić w emule wysokie ID probowalem juź wszystkiego,udostępnilem 60Giga muzyki,filmów gier.parametry ustawilem tak jak kazali na stronie emule,mam neostrade 128i winxp pro.slyszałem źe trzeba odblokować jakieś porty ale nie wiem o co chodzi.: firewalla mam wyłaczonego.pomocy.
Odpowiedzi: 9
juź wszystko ok ustawiłem
bluzgmaster:sam wole torrenta ale powiem na jego temat :P na torrencie do większości źeczy ni ma seda wienc nie wiem czy szybciej :P
Rzeczy kolego, bo az razi...
Nie zgodze sie z opinia ze wiekszosc torrentow nie ma seedow, zazwyczaj sa, to tez zalezy od tego jakiego klienta uzywasz i i jak szybko zaczniesz sciagac no i od tego czy seeduja Polacy czy tez nie. :?
Choc oczywiscie to nie jest regula.
Ale jesli juz cos sciagam to rzadko sie zdaza bym nie dociagnal do konca.
Ale i tak najlepszy jest DC gdzie moj rekord po lokalnej sieci to 9MB/s :!:
8)
sam wole torrenta ale powiem na jego temat :P na torrencie do większości źeczy ni ma seda wienc nie wiem czy szybciej :P
bartwili:a czy na temat emule moźecie mi pomocy udzielic?
A dzielisz moźe z kimś to łącze?
Wyłaczyłeś tego firewalla zintegrowanego z XP czy moźe jakiegoś innego uźywasz?
a czy na temat emule moźecie mi pomocy udzielic?
bartwili:wiecie moźe jak ustawić w emule wysokie ID probowalem juź wszystkiego,udostępnilem 60Giga muzyki,filmów gier.parametry ustawilem tak jak kazali na stronie emule,mam neostrade 128i winxp pro.slyszałem źe trzeba odblokować jakieś porty ale nie wiem o co chodzi.: firewalla mam wyłaczonego.pomocy.
Zerknij albo na http://www.neostrada.info albo do archiwum grupy dyskusyjnej alt.pl.emule
Tak na szybko to powinno pomóc ustawienie w opcjach portu TCP na 80. To z reguły pomaga
nie no ja mu tylko polecam cos lepszego niech przetestuje i sam oceni ..
Tia,
a IE zmień na Opera,
Win na Linux
i tak w kółko.
a IE zmień na Opera,
Win na Linux
i tak w kółko.
nie uzywaj emula a torrenta na ktorym sciagniesz szybciej znacznie wiecej ...
Strona 1 / 1