Problem z ekranem!

Witam. Mam duźy problem! Otóź mam problem z ekranem. Wszystko jest takie pomazane! Oprócz obrazków i internetu! W necie wszystko ładne strony pięknie i git! Myszka jest taka pomazana! I ikony, gry, filmy. Tutaj jest screen: http://img6.imageshack.us/img6/1292/aaa7hl.jpg ! Nawet jak włączam kompa to ekran BIOSU jest rozmazany. Jak uruchomiłem kompa w trybie awaryjnym z ustawienieniami: 640x480, klasyczny them windows'a, chyba 16 bit (nie pamiętaj) to wszystko było git! Ale normalnie przy ustawieniach: 1024x768, 32 bit True Color, Windows XP theme to wszystko takie rozmanzane. Mam najnowsze sterowniki do kartygraficznej (10 minut temu ściągałem i instalowałem) i DirectX'a 9.0. Czy moźecie mi pomóc? Bo nie wiem czy pojechać z kompem do serwisu A moźe mam coś z kartą lub monitorem? HELP!

Dodano:
Monitor to raczej nie jest podłączałem inny monitor do kompa i dalej to samo!

Odpowiedzi: 2

No to sprawdz dokladnie karte od strony technicznej, wyciagnij ja przeczysc slot w ktorym siedzi, obejrzyj czy wszystko jest na swoim miejscu i siedzi sztywno. Po zamontowaniu sprawdz czy cooler sie obraca i na dotyk sprwdz czy karta jest letnia, ciepla, czy goraca. Jsli karta ma monitoring temperatury to sprawdz jaka ona jest programem Everest, RivaTuner itp...
mettal
Dodano
28.08.2005 14:16:02
Nic nie podkręcałem! Jakiś gościu na GG powiedział mi źe moźe wentylator się zepsuł i karta sie przegrzewa! A inny mówił źe mógł jakiś kabelek od karty się zjarać i cięźko pracuje karta. :cry:
Napster33
Dodano
28.08.2005 14:11:42
Napster33
Dodano:
28.08.2005 14:01:20
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1