Problem z ekranem!
Witam. Mam duźy problem! Otóź mam problem z ekranem. Wszystko jest takie pomazane! Oprócz obrazków i internetu! W necie wszystko ładne strony pięknie i git! Myszka jest taka pomazana! I ikony, gry, filmy. Tutaj jest screen: http://img6.imageshack.us/img6/1292/aaa7hl.jpg ! Nawet jak włączam kompa to ekran BIOSU jest rozmazany. Jak uruchomiłem kompa w trybie awaryjnym z ustawienieniami: 640x480, klasyczny them windows'a, chyba 16 bit (nie pamiętaj) to wszystko było git! Ale normalnie przy ustawieniach: 1024x768, 32 bit True Color, Windows XP theme to wszystko takie rozmanzane. Mam najnowsze sterowniki do kartygraficznej (10 minut temu ściągałem i instalowałem) i DirectX'a 9.0. Czy moźecie mi pomóc? Bo nie wiem czy pojechać z kompem do serwisu A moźe mam coś z kartą lub monitorem? HELP!
Dodano:
Monitor to raczej nie jest podłączałem inny monitor do kompa i dalej to samo!
Dodano:
Monitor to raczej nie jest podłączałem inny monitor do kompa i dalej to samo!
Odpowiedzi: 2
No to sprawdz dokladnie karte od strony technicznej, wyciagnij ja przeczysc slot w ktorym siedzi, obejrzyj czy wszystko jest na swoim miejscu i siedzi sztywno. Po zamontowaniu sprawdz czy cooler sie obraca i na dotyk sprwdz czy karta jest letnia, ciepla, czy goraca. Jsli karta ma monitoring temperatury to sprawdz jaka ona jest programem Everest, RivaTuner itp...
Nic nie podkręcałem! Jakiś gościu na GG powiedział mi źe moźe wentylator się zepsuł i karta sie przegrzewa! A inny mówił źe mógł jakiś kabelek od karty się zjarać i cięźko pracuje karta. :cry:
Strona 1 / 1